Amsterdam: Η νέα ταινία του David O. Russell έχει Robert De Niro και το “μισό” Χόλιγουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίθανη ιστορία έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους
07 Σεπτεμβρίου 2022 13:49
Amsterdam: Η νέα ταινία του David O. Russell έχει Robert De Niro και το “μισό” Χόλιγουντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο βίντεο από την πολυαναμενόμενη ταινία Amsterdam, η οποία έχει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, David O. Russell (The Silver Linings Playbook, American Hustle).

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι το φιλμ ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, αλλά η εταιρία παραγωγής αποφάσισε να το διαθέσει σχεδόν τρεις εβδομάδες νωρίτερα και πλέον αναμένεται τον Οκτώβριο. Επιπροσθέτως, πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Russell μιας και τελευταία φορά είδαμε κάτι δικό του στο “Joy” του 2015.

Τρεις φίλοι, ένας γιατρός, μια νοσοκόμα και ένας δικηγόρος μπλέκονται σε μια απίθανη υπόθεση, όπου τα περισσότερα από τα γεγονότα της συνέβησαν πραγματικά -έτσι έλεγε το επίσημο trailer- καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πιο σοκαριστικής και μυστικής πλεκτάνης που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη ιστορία.

Η ταινία αποτελείται από ένα τεράστιο cast και περιλαμβάνει τους Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington, καθώς και τους Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola και Matthias Schoenaerts.

Το Amsterdam θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στην Αμερική, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στα μέρη μας. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.