Η Warner Bros. ψάχνει ακόμα τον δικό της “Kevin Feige”

Και αυτό γιατί δε θα αναλάβει ο Dan Lin
07 Σεπτεμβρίου 2022 12:47
Η Warner Bros. ψάχνει ακόμα τον δικό της “Kevin Feige”

Πριν από αρκετές εβδομάδες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η Warner Bros. Discovery έψαχνε -και μάλλον είχε βρει- τον δικό της “Kevin Feige”. Πιο συγκεκριμένα ο Dan Lin βρισκόταν σε συζητήσεις για να γίνει ο επικεφαλής της DC, για τη νέα αναδιοργανωμένη εταιρία και θα έλεγχε τόσο το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, όσο και όλα τα τηλεοπτικά projects. Τελικά αυτό το "σενάριο" ακυρώθηκε.

Ο λόγος; Όπως μεταφέρει τώρα το CNBC, ο Dan Lin τελικά δε θα αναλάβει αυτό το ρόλο στη νέα Warner, μιας και δεν κατάφεραν οι δυο τους να τα βρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε αδιέξοδο σχετικά με την Rideback, την εταιρία παραγωγής που διευθύνει ο Lin.

Ο Lin φέρεται να ήθελε να συνεχίσει στην Rideback με μετοχικό μερίδιο που ανήκει στην WB Discovery, αλλά οι δύο πλευρές τελικά δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για την κατάλληλη αποζημίωση.

Αυτό σημαίνει ότι οι δρόμοι αυτών των δύο χωρίζονται πλέον και η Warner Bros. Discovery μένει ξανά ξεκρέμαστη και αναζητάει από την αρχή το νέο "κεφάλι" της DC. Όποιος ή όποια αναλάβει τελικά αυτό το «ρόλο» θα πρέπει να μιλάει πρώτα στον νέο CEO της Warner, τον David Zaslav, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον της DC στην Warner Bros. Discovery.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.