Halloween Ends: Στο νέο στιγμιότυπο ο Michael Myers δείχνει πιο θυμωμένος από ποτέ

Τον επόμενο μήνα η πρεμιέρα της ταινίας
07 Σεπτεμβρίου 2022 09:49
Halloween Ends: Στο νέο στιγμιότυπο ο Michael Myers δείχνει πιο θυμωμένος από ποτέ

Η τελική μάχη μεταξύ του Michael Myers και της Laurie Strode της Jamie Lee Curtis θα είναι σκληρή όπως είδαμε πρόσφατα στο πρώτο trailer του Halloween Ends και αυτό φαίνεται και τώρα, μέσα από τη νέα εικόνα.

Συγκεκριμένα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η νέα εικόνα από το φινάλε της νέας τριλογίας, την οποία σκηνοθετεί ξανά ο David Gordon Green, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το “Ends” θα κάνει ένα time jump.

Δείτε τη νέα εικόνα της ταινίας παρακάτω, όπου βλέπουμε τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες ξανά με τον Michael να δείχνει πιο θυμωμένος από ποτέ:

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Μετά από 45 χρόνια, το πιο αναγνωρισμένο και αγαπητό horror franchise στην ιστορία του κινηματογράφου, φτάνει στο επικό και τρομακτικό του τέλος, καθώς η Laurie Strode έρχεται αντιμέτωπη για τελευταία φορά με την ενσάρκωση του κακού, τον Michael Myers, σε μία τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μόνο ένας από αυτούς θα επιβιώσει.

Τέσσερα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Halloween Kills, η Laurie ζει με την εγγονή της Allyson (Andi Matichak) και τελειώνει τα απομνημονεύματά της. Ο Michael Myers έχει εξαφανιστεί από τότε. Η Laurie αποφάσισε να απελευθερωθεί από τον φόβο που της προκαλούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Michael και να «αγκαλιάσει» τη ζωή. Αλλά, όταν ένας νεαρός άνδρας, ο Corey Cunningham (Rohan Campbell),κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι, καθώς έκανε babysitting, πυροδοτεί έναν καταρράκτη βίας και τρόμου που θα αναγκάσει τη Laurie να αντιμετωπίσει επιτέλους το κακό που δεν μπορεί να ελέγξει, μια για πάντα.

Στη νέα ταινία θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι Kyle Richards, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney και Nick Lawrence.

Το Halloween Ends αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Οκτωβρίου 2022.