Ο σκηνοθέτης του Nightmare Before Christmas επιστρέφει με νέα animated ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Wendell & Wild έρχεται με τον Jordan Peele και άλλους
07 Σεπτεμβρίου 2022 08:50
Ο σκηνοθέτης του Nightmare Before Christmas επιστρέφει με νέα animated ταινία στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer από την animated ταινία, Wendell & Wild, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου. Το φιλμ επικεντρώνεται γύρω από μία πανκ-ροκ έφηβη κοπέλα, την Kat, η οποία με το ιδιαίτερο στιλ της έχει συντροφιά ένα boombox, στο οποίο ζουν δύο δαίμονες, οι Wndell και Wild.

Αυτούς τους δαίμονες τους υποδύονται οι Keegan-Michael Key και Jordan Peele, αντίστοιχα και έρχονται σε μία άγρια κόντρα με την Helly και τα τσιράκια της. Το Wendell & Wild έρχεται από τον Henry Selick, που έχει δουλέψει στο παρελθόν σε αρκετά stop-motion projects, συμπεριλαμβανομένων των The Nightmare Before Christmas, James and the Giant Peach και Coraline.

Η επίσημη ελληνική σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Από το απολαυστικά σατανικό μυαλό των Χένρι Σέλικ (σκηνοθέτη του "Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης" και του "Coraline, Το Σπίτι στην Ομίχλη") και Τζόρνταν Πιλ ("Ούτε Καν", "Εμείς", "Τρέξε!") έρχεται η ιστορία της Κατ (Λίρικ Ρος), μιας ζόρικης έφηβης με βαρύ παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες.

Στο "Γουέντελ και Γουάιλντ" (όπου τους πρωταγωνιστικούς ρόλους υποδύονται οι Κίγκαν Μάικλ Κι και Τζόρνταν Πιλ), η Κατ καλείται να ξεκινήσει μια νέα ζωή στη γενέτειρά της. Στο "Γουέντελ και Γουάιλντ" πρωταγωνιστεί επίσης η Άντζελα Μπάσετ, ο Τζέιμς Χονγκ και ο Βινγκ Ρέιμς.

Το Wendell & Wild θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 28 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.