Rings of Power: O Jeff Bezos είναι ευγνώμων που δεν τον άκουσαν οι δημιουργοί της σειράς

Η χιουμοριστική ατάκα του ιδρυτή της Amazon στην πρεμιέρα της σειράς
06 Σεπτεμβρίου 2022 18:21
Rings of Power: O Jeff Bezos είναι ευγνώμων που δεν τον άκουσαν οι δημιουργοί της σειράς

Εκτός από την σοβαρή προειδοποίηση του γιου του Jeff Bezos προς τον πατέρα του, ο ιδρυτής της Amazon είχε μια ακόμη ατάκα να πει για το The Rings of Power

Ένα highlight από τα όσα είπε στην πρεμιέρα της prequel σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αποκάλυψε το Deadline. Συγκεκριμένα ο Jeff Bezos ευχαρίστησε τους showrunners και δημιουργούς του The Rings of Power, Patrick McKay και J.D. Payne για το γεγονός πως αγνόησαν τις συμβουλές του. 

"Το όνειρο κάθε showrunners είναι να παίρνει σημειώσεις για τα πρώιμα σενάρια και περικοπές από τον εκτελεστικό πρόεδρο- τους αρέσει πολύ αυτό" είπε αστειευόμενος και συνέχισε: 

"Θέλω να σας ευχαριστήσω και τους δύο που με ακούγατε όποτε σας βοηθούσε, αλλά κυρίως πρέπει να σας ευχαριστήσω που με αγνοούσατε ακριβώς τις σωστές στιγμές."

Άλλωστε δέχθηκε σφοδρή κριτική η Amazon για την επιλογή των Payne και McKay καθώς είχαν λιγοστά credits στο ενεργητικό τους αλλά εν τέλει ο Bezos δήλωσε πως "ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν επειδή είδανε κάτι ιδιαίτερο σε αυτούς."

Τα σχόλια του Elon Musk για το The Rings of Power που αναζωπύρωσαν την κόντρα του με τον Bezos, θα βρείτε εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα δύο επεισόδια του "The Rings of Power", που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά το σενάριο, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ. 

To πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία. 

Η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει και με ελληνική μεταγλώττιση και το cast περιλαμβάνει τους: Παρή Τρίκα, Χίλντα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Μιχάλης Κοιλάκος, Ντίνος Σούτης και Γιάννης Τσούτσιας.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.