Ο "The Rock" πανηγυρίζει για την επιτυχία του φίλου του Brendan Fraser στην ταινία "The Whale"

Ο Dwayne Johnson θυμάται πως τον στήριξε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του
06 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Ο "The Rock" πανηγυρίζει για την επιτυχία του φίλου του Brendan Fraser στην ταινία "The Whale"

Ο Dwayne Johnson εξέφρασε δημόσια την στήριξή και την χαρά του στα social media για την επιτυχία του Brendan Fraser, ύστερα από την 6 λεπτών αποθέωση που δέχθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας 2022, για την ερμηνεία του στην ταινία "The Whale". 

Ο "The Rock" που αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ, ανέβασε στο Twitter του το βίντεο που έγινε viral και έγραψε όχι μόνο για την ιστορία που τους δένει από παλιά, αλλά και για την χαρά που ένιωσε για την επιτυχία του παλιού του φίλου και συνεργάτη. 

Η ανάρτηση του "The Rock": 

Ρε φίλε πόσο χαρούμενο με κάνει που βλέπω αυτή την πανέμορφη αποθέωση για τον Brendan. Με στήριξε όταν ήρθα στο franchise του με το Mummy Returns στον πρώτο μου ρόλο, που ξεκίνησε την καριέρα μου στο Χόλιγουντ. Πανηγυρίζω για όλη σου την επιτυχία αδερφέ και συγχαρητήρια στον φίλο μου, Darren Aronofsky. 

Η φιλία των δύο άλλωστε κρατάει από πολύ παλιά όπως γράφει καθώς τότε ο "The Rock" έφευγε από τα ρινγκ του WWE για να βγάλει το παρατσούκλι αυτό από πάνω του -αν και έμεινε τελικά- και να γίνει γνωστός στο κινηματογραφικό κοινό ως Dwayne Johnson. Ήταν το 2001 όταν έπαιξε στο sequel της "Μούμιας" με τίτλο "Η Μούμια Επιστρέφει" στο ρόλο του Βασιλιά Σκορπιού. Έναν ρόλο που μετέπειτα εξέλιξε σε δικό του spinoff φιλμ και έγινε και ολόκληρο franchise ταινιών. 

Λίγα λόγια για το The Whale: 

Λέγεται ότι για το ειδικό μακιγιάζ και τα προσθετικά εφέ φορούσε ένα ειδικό "κοστούμι" που ζύγισε σε περιπτώσεις 123 κιλά και χρειαζόταν μέχρι και 6 ώρες για να το φορέσει ανάλογα με τη σκηνή. Ο Brendan Fraser μιλώντας στο Variety αποκάλυψε πως όταν έβγαζε το προσθετικό κοστούμι του, προκαλούσε άλλα προβλήματα όπως ζαλάδες, ενώ "ανακάλυψε μυς που δεν ήξερε καν πως είχε" από το να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος. 

Η ταινία βασίζεται στο πολυβραβευμένο θεατρικό έργο του Samuel D. Hunter από το 2012. Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν μεσήλικα που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα παχυσαρκίας, καθώς για χρόνια έτρωγε με ακατάπαυστους ρυθμούς για να πνίξει τις ενοχές που τον βασάνιζαν, όταν και παράτησε την οικογένειά του για τον gay εραστή του. Σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί ο ίδιος θα επιχειρήσει να τα ξαναβρεί με την κόρη του, την οποία παράτησε για πολλά χρόνια και την υποδύεται η Sadie Sink, γνωστή ως Max της σειράς Stranger Things. 

Μαζί με τους Brendan Fraser και Sadie Sink θα παίξουν οι Hong Chau, Ty Simpkins, και Samantha Morton. O Fraser είχε δηλώσει παλιότερα για τον ρόλο αυτόν: "Θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να σας πω. Η γκαρνταρόμπα και τα κοστούμια ήταν εκτεταμένα, απρόσκοπτα και δυσκίνητα. Αυτό σίγουρα απέχει πολύ από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ, στην καριέρα μου αλλά δε θέλω να είμαι ταπεινός διότι πρόκειται να κάνει εντύπωση".

Ο Aronofsky, που έχει χαρίσει τα οσκαρικά Requiem for a Dream και Black Swan, επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα μετά το "Mother!" του 2017 και μάλιστα ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το διευθυντή φωτογραφίας Matthew Libatique

Τον Fraser θα τον δούμε ξανά στο πολυαναμενόμενο Killers of the Flower Moon σε σκηνοθεσία Martin Scorsese

Ακόμη, δε γνωρίζουμε πότε θα βγει το The Whale στις αίθουσες.