Harry Potter: Η επανένωση των Malfoy με μια selfie που έγινε viral!

Tom Felton και Jason Isaacs συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν για τα μάτια των fans του Harry Potter
06 Σεπτεμβρίου 2022 13:17
Harry Potter: Η επανένωση των Malfoy με μια selfie που έγινε viral!

Εντάξει μπορεί οι τρεις πρωταγωνιστές των Harry Potter ταινιών, δηλαδή ο Χάρι (Daniel Radcliffe), η Ερμιόνη (Emma Watson) και ο Ρον (Rupert Grint) να είναι οι λατρεμένοι όλων, αλλά είχε και ένα ανσάμπλ cast που και αυτοί έχουν τους fans τους. Αλώστε οι ταινίες μας σύστησαν όχι μόνο στον μεγάλο κακό του Voldemort αλλά και στους σατανικούς Malfoys, οι οποίοι ήταν παραδοσιακά πιστοί υπηρέτες του Άρχοντα του Σκότους. 

Ο Tom Felton και ο Jason Isaacs που υποδύθηκαν τους Draco και Lucius Malfoy συναντήθηκαν ξανά και η άτυπη επανένωσή τους ξετρέλανε τους fans του μαγικού κόσμου της J.K. Rowling στα social media. 

Συγκεκριμένα, πατέρας και γιός Μαλφόι έβγαλαν μια selfie, την οποία ανέβασε ο Felton στο Instagram του με μια λεζάντα που παραπέμπει στην χιουμοριστική και εμβληματική ατάκα του χαρακτήρα του "My father will hear about this" (Ο πατέρας μου θα μάθει για αυτό που έγινε) την οποία επαναλαμβάνει συνεχώς κατά τη διάρκεια των ταινιών. 

Δείτε τη φωτογραφία των Draco και Lucius Malfoy: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

Όσο για το πώς συναντήθηκαν; Ο Isaacs ήταν καλεσμένος στην παράσταση "2:22 A Ghost Story" όπου παίζει αυτόν τον καιρό ο Felton και η απόφασή του να βγάλουν αυτή τη φωτογραφία και να θυμίσουν το κινηματογραφικό ζευγάρι πατέρα και γιου, ήταν ίσως η καλύτερη δυνατή διαφήμιση. 

Tags: