Deadpool 3: Θα επιστρέψει η σύντροφος του Ryan Reynolds;

Η Morena Baccarin μιλάει για το sequel και τις πιθανότητες επιστροφής της
06 Σεπτεμβρίου 2022 00:03
Deadpool 3: Θα επιστρέψει η σύντροφος του Ryan Reynolds;

Η νεότερη ενημέρωση που είχαμε για το Deadpool 3 ήταν όταν ο Ryan Reynolds ανέβασε πως άρχισε την προπόνηση για να προετοιμαστεί για τα γυρίσματα. Ένας γενικά θετικός οιωνός πως η παραγωγή προχωράει και ίσως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του χρόνου. 

Μήπως υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει μια ακόμη χαρακτήρας στο Deadpool 3 που θα διαδραματίζεται εντός του MCU; Ο λόγος για την σύντροφο του Wade Wilson, την Vanessa που υποδύεται η Morena Baccarin. 

Η 43χρονη ηθοποιός μίλησε σε ένα panel στο DragonCon της Atlanta και ένας fan την ρώτησε εάν θα συμμετέχει στο Deadpool 3. Φυσικά απάντησε με τον κλασικό PR τρόπο της Marvel Studios αρνούμενη πως συμμετέχει και πως την έχουν..."αποκλείσει σε εκνευριστικό βαθμό" από το να μαθαίνει νέα από τη Disney. Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

Ξέρεις, από το στόμα σου και στου Θεού τ 'αυτί, δεν έχω ιδέα ειλικρινά. Γράφουν το σενάριο αυτή τη στιγμή. Συνήθως είμαι ο τελευταίος που μαθαίνει κάτι. Δεν είμαι καν... Μακάρι να είχα πληροφορίες που θα μπορούσα να σου δώσω, αλλά πραγματικά δεν έχω. Αλλά θα ήταν υπέροχο.

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Πρόσφατα, ο mastermind του MCU, Kevin Feige, δήλωσε ότι το threequel θα έχει τεράστια κλίμακα και θα αλλάξει τα δεδομένα, όπως έγινε με το Avengers: Infinity War. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το Deadpool 3. 

Μπορεί το ειδικό panel της Marvel Studios στο D23 Expo στις 10 Σεπτεμβρίου να επιφυλάσσει ανακοινώσεις σχετικά με το Deadpool 3.