Ο Tom Cruise αψηφά τον κίνδυνο πάνω σε αεροπλάνο για τρελό stunt του Mission Imposible 7 (BINTEO)

Αψηφά τον κίνδυνο ακόμη και για ένα απλό εισαγωγικό βίντεο της ταινίας του
05 Σεπτεμβρίου 2022 18:01
Ο Tom Cruise αψηφά τον κίνδυνο πάνω σε αεροπλάνο για τρελό stunt του Mission Imposible 7 (BINTEO)

Ο Tom Cruise είναι ο πιο παράτολμος ηθοποιός του Χόλιγουντ με διαφορά, ένας παραδοσιακός σταρ ταινιών δράσης και από τους τελευταίους του είδους του -αν όχι ο τελευταίος. 

Σε ένα νέο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media ο 60χρονος Cruise φαίνεται να γύρισε ένα νέο εισαγωγικό βίντεο για το Top Gun: Maverick το οποίο έχει σαρώσει τα πάντα και είναι η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του 2022 μέχρι σήμερα. 

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ότι το γύρισε πάνω σε ένα αεροπλάνο κατά τη διάρκεια ενός επικίνδυνου stunt για το πολυαναμενόμενο Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1. Πρόκειται για ένα βίντεο που προβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στη CinemaCon εκεί όπου προβλήθηκαν και μερικά πλάνα του Mission Impossible 7. 

Για ακόμη μια φορά ο Τομ Κρουζ αψηφά τον κίνδυνο με το κλασικό του χαμόγελο, προλογίζοντας το Top Gun 2, μια ταινία για αεροπλάνα, πάνω σε ένα αεροπλάνο, την ώρα που γυρίζει την επόμενη μεγάλη του ταινία. 

Απολαύστε τον: 

 

Λίγα λόγια για τα Mission Impossible 7 & 8

Το Dead Reckoning και το Mission: Impossible 8 είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Tom Cruise να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

To Mission Impossible - Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου του 2023, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.