Η prequel ταινία του "Omen" βρήκε την πρωταγωνίστριά της στην σταρ του "Servant"

H Nell Tiger Free θα πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε ταινία
03 Σεπτεμβρίου 2022 14:16
Η prequel ταινία του "Omen" βρήκε την πρωταγωνίστριά της στην σταρ του "Servant"

H 20th Century Studios ετοιμάζει εδώ και καιρό την prequel ταινία της "Προφητείας" (The Omen) και τώρα βρήκε την πρωταγωνίστριά της. 

Σύμφωνα με το Deadline, αυτή θα έχει άρωμα τρόμου καθώς πρόκειται για την Nell Tiger Free, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την σειρά "Servant" του Apple TV+ και ομολογουμένως έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Η σταρ της horror σειράς της Apple είναι μόλις 22 χρονών και το "The First Omen" θα είναι ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος. 

Το "The First Omen", λοιπόν, θα είναι η prequel ταινία της πρώτης ταινίας "Η Προφητεία" του 1976 σε σκηνοθεσία Richard Donner (Superman, The Goonies). Τη σκηνοθεσία του prequel ανέλαβε η Arkasha Stevenson σε σενάριο Tim Smith και παραγωγή των David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) και Keith Levine, ενώ άγνωστες παραμένουν οι πληροφορίες για την πλοκή του. 

Η ιστορία της είχε να κάνει με έναν Αμερικανό διπλωμάτη (Gregory Peck) ο οποίος αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γιος του είναι ο Αντίχριστος, ύστερα από μια σειρά μακάβριων και μυστηριωδών θανάτων που συμβαίνουν γύρω του. Η ταινία είχε βραβευτεί με Όσκαρ Καλύτερου Soundtrack και εδραιώθηκε ως από τα πιο επιδραστικά φιλμ τρόμου του είδους. 

Το The Omen έγινε αργότερα franchise αποκτώντας αρκετά sequels και ένα remake το 2006. 

Το αφιέρωμά μας για όλα τα παράξενα και μακάβρια που συνέβησαν στα γυρίσματα του The Omen, θα βρείτε πατώντας εδώ