Black Panther 2: O ηθοποιός του Namor είπε ψέματα στη Marvel για να πάρει τον ρόλο

O Tenoch Huerta αποκάλυψε ότι δεν ήξερε κολύμπι
03 Σεπτεμβρίου 2022 12:17
Black Panther 2: O ηθοποιός του Namor είπε ψέματα στη Marvel για να πάρει τον ρόλο

To Black Panther 2 θα μας συστήσει στον Namor the Submariner, τον οποίο θα ενσαρκώσει για πρώτη φορά στην οθόνη ο Tenoch Huerta, που κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε από τη σειρά Narcos: Mexico

Αυτό δεν γνωρίζαμε όμως μέχρι πρότινος είναι πως για να πάρει τον ρόλο είπε ψέματα στη Marvel Studios. Μιλώντας στο Life and Style, ο 41χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ήξερε να κολυμπάει πριν πάρει τον ρόλο του Namor στο "Black Panther: Wakanda Forever", ενός χαρακτήρα που είναι κυριολεκτικά ο ηγέτης της Ατλαντίδος και ζει μέσα στο νερό. 

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: 

"Με ρώτησαν αν ήξερα κολύμπι. Απάντησα ότι δεν είχα πνιγεί ποτέ και επέστρεψα στους managers μου. Φυσικά, δεν είπα τίποτα τότε, γιατί δεν θα μου έδιναν τον ρόλο. Έπρεπε να τους εξηγήσουμε μέσω του δικηγόρου μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ότι έτσι είμαστε εμείς οι Μεξικανοί. Ποτέ δεν λέμε όχι".

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία και έχει γυρίσει επίσης τα CreedFruitvale Station και το πολυβραβευμένο Judas and the Black Messiah.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Letitia Wright που θα παίξει ξανά την πριγκίπισσα της Wakanda, Shuri, ενώ ο Martin Freeman θα επιστρέψει στο ρόλο του Everett K. Ross, όπως και η Lupita Nyong'o στο ρόλο της Nakia. Το cast θα συμπληρώσουν οι Tenoch Huerta ως Namor, Angela Bassett, Danai Gurira, Winston Duke, Dominique Thorne

Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου του 2022.