Yahya Abdul-Mateen του Aquaman 2 για superhero ταινίες: "Είναι σα να παίζεις τον κλόουν"

Ο σταρ της DC έκανε μια παρομοίωση που θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως
02 Σεπτεμβρίου 2022 14:45
Yahya Abdul-Mateen του Aquaman 2 για superhero ταινίες: "Είναι σα να παίζεις τον κλόουν"

Ο Yahya Abdul-Mateen II έγινε ευρέως γνωστός από το βραβευμένο με Emmy πέρασμά του από τη σειρά Watchmen του HBO, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε οσκαρικές ταινίες όπως το Trial of the Chicago 7 αλλά και blockbuster όπως το The Matrix Resurrections και το Aquaman

Σύντομα θα τον δούμε στο sequel φιλμ της DC, με τίτλο "Aquaman and the Lost Kingdom" εκεί όπου θα επιστρέψει στο ρόλο του Black Manta. Στη νέα του συνέντευξη στο Vulture όμως δεν μίλησε και με τα πιο κολακευτικά λόγια για το πως είναι να εργάζεται ένας ηθοποιός στις superhero ταινίες. 

Χαρακτηριστικά είπε: 

"Τα πάντα πρέπει να έχουν ως στόχο να φτάσουμε στην αλήθεια. Αλλά μερικές φορές πρέπει να ξέρεις σε ποια ταινία ή σε ποιο είδος είσαι. Κάτι σαν το Aquaman, είναι σα να παίζεις τον κλόουν. Το Aquaman δεν είναι 'Trial of the Chicago 7'. Πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Για να επιβιώσεις και να το κάνεις καλά, πρέπει να παίζεις αυτό το παιχνίδι και στη συνέχεια να είσαι πανούργος όταν θέλεις να εκπλήξεις το κοινό, τον σκηνοθέτη ή τον εαυτό σου με ένα μικρό "Ουάου, δεν περίμενα να δω ένα τσεχωφικό πράγμα ή τον August Wilson και τον Aquaman, αλλά το είδα". 

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). Επίσης σε cameo εμφάνιση αναμένεται να δούμε για μια ακόμη φορά τον Ben Affleck στο ρόλο το Bruce Wayne/Batman. 

Το Aquaman and the Lost Kingdom χάνει τον ερχόμενο Μάρτιο και πλέον, αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2023