Cruella 2: Φημολογείται ότι η Taylor Swift θα παίξει απέναντι στην Emma Stone

Η Disney ίσως να ετοιμάζει ένα sequel ικανό να σπάσει τα ταμεία
02 Σεπτεμβρίου 2022 10:35
Cruella 2: Φημολογείται ότι η Taylor Swift θα παίξει απέναντι στην Emma Stone

Μια φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για το Cruella 2, το οποίο γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι βρίσκεται στα σκαριά από την Disney και θα δούμε την επιστροφή της Emma Stone στον ομώνυμο ρόλο.

Αυτή η φήμη που και το The DisInsider επιβεβαιώνει με δικές του πήγες, λέει πως η Taylor Swift θα συμπρωταγωνιστήσει με την Κρουέλα της Emma Stone αλλά στο ρόλο της κακιάς του sequel. Οι πληροφορίες λένε πως το Cruella 2 σχεδιάζεται ως ένα μιούζικαλ, δεδομένου πως η μουσική έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρώτη ταινία και μια συνέχεια με μια κορυφαία ποπ σταρ θα εκτόξευε τη δημοτικότητα του. 

Το όνομα της Swift δεν είναι τυχαίο καθώς υπάρχει μια θεωρία των fans που λέει πως πραγματοποίησε ένα μικρό cameo στο "Cruella". Για του λόγου το αληθές αυτό είναι το επίμαχο screenshot που ισχυρίζονται οι fans ότι η Taylor Swift συμμετείχε κρυφά στην ταινία: 

Λέγεται επίσης ότι το sequel της Cruella θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Disney+. Κάτι τέτοιο ίσως και να αποτελεί μια από τις πολλές ανακοινώσεις που επιφυλάσσει η Disney για το τετραήμερο της Disney Plus Day και του D23 Expo (9-11 Σεπτεμβρίου). 

Για την ιστορία, η παραγωγή της Cruella ήταν μια από τις ακριβότερες για το είδος της, καθώς με περίπου $200 εκατ. που λέγεται ότι κόστισε, φτάνει σε κόστος τις μεγάλες ταινίες της Marvel Studios, ενώ ξεπερνά άλλες Live-action διασκευές της Disney όπως το Alladin και το "Beauty and The Beast". Αν και προβλήθηκε εν μέσω της πανδημίας σε μια δύσκολη περίοδο για τους κινηματογράφους, απέφερε περί τα $233 εκατομμύρια παγκοσμίως

Πλέον το Cruella είναι διαθέσιμο στο Disney+.