Η Avril Lavigne ετοιμάζει ταινία βασισμένη στην επιτυχία της "Sk8er Boi"

Η νοσταλγία βάρεσε εποχές .mp3
01 Σεπτεμβρίου 2022 21:54
Η Avril Lavigne ετοιμάζει ταινία βασισμένη στην επιτυχία της "Sk8er Boi"

Η Avril Lavigne αποτελεί για πολλούς από εσάς που θα διαβάζετε αυτό το άρθρο, μια νοσταλγική ανάμνηση των παιδικών σας χρόνων τότε που τα τραγούδια της και το skate punk στιλ της ήταν mainstream και ακούγονταν σε όλα τα ραδιόφωνα. Τότε που το Limewire ήταν παράδεισος και κόλαση μαζί και η εποχή του .mp3 ήταν στο ζενίθ της. 

Στα 37 της πλέον χρόνια η Καναδή τραγουδίστρια και στιχουργός απέκτησε χθες το δικό της αστέρι του Χόλιγουντ στην περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων. Φυσικά φωτογραφήθηκε μπροστά σε αυτό σε μια στιγμή που όπως την αποκάλεσε "κλείνει έναν κύκλο" που είχε ξεκινήσει το 2001 όταν ηχογράφησε το 7 φορές πλατινένιο ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο "Let Go". 

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη όμως ήταν η ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζει μια ταινία βασισμένη στο άκρως επιτυχημένο της hit, "Sk8er Boi".

Αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες για το πώς θα είναι αυτή η ταινία -φανταζόμαστε μιούζικαλ;- ανέφερε ότι υπάρχει ήδη σεναριογράφος και σκηνοθέτης στο project, ενώ πολλοί φίλοι της αστέρες της μουσικής θα πραγματοποιήσουν cameo εμφανίσεις. 

Η Λαβίν έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια αντίτυπα των άλμπουμ της σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε δυναμικά τη μουσική καριέρα της με το ντεμπούτο άλμπουμ της, "Let Go",το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Το δεύτερο άλμπουμ της, "Under My Skin" και το τρίτο "The Best Damn Thing", γνώρισαν επίσης μεγάλη επιτυχία και κατέλαβαν την πρώτη θέση στα παγκόσμια chart. Τα πέντε Νο.1 σινγκλς της Λαβίν είναι τα: "Complicated", "Sk8er Boi", "I'm With You", "My Happy Ending" και "Girlfriend".

Την άνοιξη του 2011 η Λαβίν κυκλοφόρησε το 4ο στούντιο άλμπουμ της "Goodbye Lullaby". Το φθινόπωρο του 2013 η Αβριλ κυκλοφόρησε το 5ο στούντιο άλμπουμ της "Avril Lavigne". Έπειτα απο πεντε χρόνια απουσίας κυκλοφόρησε το 6ο άλμπουμ της “Head Above Water”