Charlbi Dean: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 32χρονη σταρ του "Triangle of Sadness"

Είχε παίξει και στη σειρά Black Lightning για το "Arrowverse" του The CW
30 Αυγούστου 2022 21:22
Charlbi Dean: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 32χρονη σταρ του "Triangle of Sadness"

Η ανερχόμενη ηθοποιός Charlbi Dean έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας σοκ στο Χόλιγουντ. Τα αίτια του θανάτου της λέγεται πως προήρθαν από μια αιφνίδια ασθένεια, χωρίς ωστόσο ακόμη να διευκρινίζονται περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Πρόκειται για την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Triangle of Sadness" του Ruben Östlund, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών 2022. Είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τους Harris Dickinson και Woody Harrelson στη νέα σατυρική ταινία του σκηνοθέτη του "The Square" και πλέον θα τη δούμε μετά θάνατον στην επερχόμενη ταινία. 

Η Dean ήταν επίσης γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά "Black Lightning" του The CW, που αποτελεί μέρος του "Arrowverse" της DC, εκεί όπου έπαιξε για δύο σεζόν την Syonide. Στο ρεζουμέ της περιλαμβάνονται επίσης τα "“Death Race 3: Inferno,”“Blood in the Water,”“Don’t Sleep,“An Interview With God” και η σειρά “Elementary".

To Triangle of Sadness θα βγει τον Οκτώβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας.