Γεγονός η horror ταινία V/H/S/99 (ΦΩΤΟ)

Και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο
28 Αυγούστου 2022 18:25
Γεγονός η horror ταινία V/H/S/99 (ΦΩΤΟ)

Το Shudder ετοιμάζει το 5ο κεφάλαιο στο franchise V/H/S και θα είναι μία παραγωγή με το γνωστό site Bloody Disgusting και μάλιστα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Ο λόγος γίνεται για το V/H/S/99, το οποίο είναι συνέχεια του περσινού V/H/S/94 και θα φέρει στις οθόνες σας ένα punk rock στιλάκι, ενώ παράλληλα θα κάνει και το «άλμα» προς τη νέα χιλιετία -όπως λέει η περιγραφή του.

Παραγωγοί εδώ είναι οι Josh Goldbloom για το Cinepocalypse,  Brad Miska για το Bloody Disgusting,  David Bruckner (V/H/S, The Night House, Hellraiser), η συλλογική κινηματογραφική ομάδα Radio Silence, Chad Villella, Matt Bettinelli-Olpin, & Tyler Gillett των Ready or Not και Scream και James Harris.

Δείτε το επίσημο poster παρακάτω:

Το 2012, η αρχική ταινία V/H/S γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι ενός μικρού προϋπολογισμού περίπου $242.000. Το V/H/S/2 κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά με παρόμοια επιτυχία, αλλά το V/H/S: Viral του 2014 δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Πέρυσι, το V/H/S/94, το οποίο θεωρητικά έκανε reboot το franchise έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας στην ιστορία του Shudder.

Το V/H/S/99 θα κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 20 Οκτωβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: