Ο Keanu Reeves έσκασε μύτη σε γάμο και οι φωτογραφίες έγιναν viral!

Χαμογελαστός ο 'John Wick' έκανε ακόμη πιο ξεχωριστή τη μέρα του νιόπαντρου ζευγαριού
28 Αυγούστου 2022 11:12
Ο Keanu Reeves έσκασε μύτη σε γάμο και οι φωτογραφίες έγιναν viral!

Έχουμε δει πολλές φορές τον Keanu Reeves να κάνει αντισυμβατικά πράγματα και χειρονομίες για έναν σταρ του βεληνεκούς του. Όντας πάντοτε προσγειωμένος, προσιτός με όλους αλλά και με όρεξη να βοηθήσει ακόμη και το συνεργείο της παραγωγής που συμμετέχει, τώρα μάθαμε για ακόμη μια viral στιγμή του πρωταγωνιστή των John Wick και Matrix ταινιών. 

Κατάφερε να κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη την πιο σημαντική ημέρα ενός ζευγαριού καθώς έσκασε μύτη στο γάμο τους, βγάζοντας κιόλας φωτογραφίες. Οι James και Nikki Roadnight θα παντρευόντουσαν στο Northamptonshire στην Αγγλία, εκεί όπου τυχαία ο 57χρονος σταρ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με το ζευγάρι. Η νύφη δήλωσε στα μέσα πως ο σύζυγός της είδε τον "κ. Wick" στο ξενοδοχείο και τον προσκάλεσε στο γάμο και να τα πιούνε. 

Ο Reeves δέχθηκε και όντως πήγε στο γάμο προς έκπληξη όλων των καλεσμένων και ειδικά των νεόνυμφων που δεν περίμεναν να εμφανιστεί ένας τεράστιος σταρ του Χόλιγουντ στις γαμήλιες φωτογραφίες τους. 

"Ήταν απρόσμενο και φυσικά πήγα τον χαιρέτησα και συστήθηκα και του πρόσφερα και κάτι να πιει αλλά αρνήθηκε. Είπε πως έρχεται από μια μεγάλη πτήση οπότε δε θα έμενε για πολύ, αλλά ήταν τόσο ευγενικός και φιλικός και μας συνεχάρη για τον γάμο. είπε η Nikki. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

Η νύφη μιλώντας στο Newsweek ανέφερε ότι ο Reeves "είχε την καλοσύνη να βγάλει μερικές φωτογραφίες και ο φωτογράφος του γάμου μας κατάφερε να απαθανατίσει και αυτός μερικές!"

Επιφύλασσε κι άλλο highlight η μέρα του γάμου τους. Η Nikki είπε ότι ο Reeves βρήκε επίσης το χρόνο να ανακατευτεί με τους καλεσμένους και να τραβήξει φωτογραφίες μαζί τους. Όταν ήρθε η ώρα να βγάλουν φωτογραφίες, προφανώς ήταν ιδέα της μητέρας της Nikki να φωνάξει "Speed" για να χαμογελάσουν όλοι -ένα νεύμα σε μια από τις εμβληματικές ταινίες του ηθοποιού. Για την ιστορία, οι νεόνυμφοι είναι μεγάλοι θαυμαστές του Reeves και ειδικά της σειράς ταινιών "John Wick".

Ο Reeves ετοιμάζεται να παίξει στο John Wick 4 αλλά και στη σειρά The Devil in the White City του Hulu σε παραγωγή Martin Scorsese. 

To John Wick: Chapter 4 θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.