Η συγγνώμη του Ezra Miller στα στελέχη της Warner Bros. - Μίλησαν για το μέλλον του "The Flash"

Συζητήθηκε γενικότερα το μέλλον της ταινίας The Flash
27 Αυγούστου 2022 09:20
Η συγγνώμη του Ezra Miller στα στελέχη της Warner Bros. - Μίλησαν για το μέλλον του "The Flash"

Σε μια συνάντηση με ανώτατα στελέχη της Warner Bros. βρέθηκε ο Ezra Miller νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ούτως ώστε να συζητήσουν το θέμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του και το μέλλον της ταινίας The Flash

Σε ειδικό ρεπορτάζ του το The Hollywood Reporter  περιγράφει πως η συνάντηση του Miller, με τον ατζέντη του και τους ιθύνοντες της Warner Bros. Discovery έγινε σε ένα ταραχώδες κλίμα που περιλάμβανε φυσικά την γενικότερη αναδιοργάνωση της εταιρίας και ακυρώσεις projects, όπως την πολύκροτη της ταινίας "Batgirl". Μάλιστα, για την Batgirl λένε ότι έγινε ένα "funeral screening" δηλαδή μια τελευταία αποχαιρετιστήρια προβολή για λίγα άτομα πριν η ταινία "κλειδωθεί" σε κάποιο ψηφιακό (ή και κανονικό) σεντούκι. 

Μια ακόμη αφορμή για τη συνάντηση ήταν πως ακούστηκαν ψίθυροι περί ακύρωσης του The Flash, κάτι που προέτρεψε πριν μερικές εβδομάδες τον Ezra Miller να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και να νοσηλευτεί για ψυχική θεραπεία. 

Στη συνάντηση βρέθηκαν δυο επικεφαλής της Warner, οι Michael De Luca και Pam Abdy και παρόλο που δεν έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του meeting, λέγεται πως ο Miller διαβεβαίωσε τη δέσμευσή του προς την ταινία "The Flash" και ζήτησε συγγνώμη προς την ηγεσία της Warner για την πρόσφατη αρνητική δημοσιότητα που προκάλεσαν οι ενέργειές του. 

Μιλώντας στο Variety για τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είπε: 

Έχοντας περάσει πρόσφατα μία περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω από πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους που ανησυχούν και στεναχωρήθηκαν με την συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά που χρειάζεται, έτσι ώστε να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023