Fantastic Four: Επιβεβαιώνεται ο σκηνοθέτης του WandaVision για το reboot ταινία

Ο Matt Shakman θα είναι ο σκηνοθέτης των νέων Τεσσάρων Φανταστικών του MCU
26 Αυγούστου 2022 19:44
Fantastic Four: Επιβεβαιώνεται ο σκηνοθέτης του WandaVision για το reboot ταινία

Τις πληροφορίες γύρω από το ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του Fantastic Four της Marvel Studios, φαίνεται να επιβεβαιώνει το Deadline, μετά το δημοσίευμα του The Direct. 

Αν και οι φήμες είχαν ξεσπάσει εδώ και εβδομάδες, οι πηγές του Deadline επιβεβαιώνουν ότι ο Matt Shakman βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία των Fantastic Four για το MCU, σε παραγωγή φυσικά του Kevin Feige. 

Πιο συγκεκριμένα λέγεται ότι δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση αλλά οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις και κατευθύνονται στο σωστό δρόμο. Εάν όλα πάνε καλά τότε ο Shakman θα αντικαταστήσει τον Jon Watts στη σκηνοθετική καρέκλα, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό. 

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη όλων των επεισοδίων του WandaVision, που θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο επιτυχημένες και καλύτερες σειρές της Marvel στο Disney+. Στο βιογραφικό του επίσης περιλαμβάνει επεισόδια γνωστών σειρών όπως It's Always Sunny in Philadelphia, FargoGame of Thrones, και του Succession. Αναμένεται να σκηνοθετήσει ακόμα το Star Trek 4 αλλά και την τηλεοπτική σειρά "Godzilla and the Titans" της Apple.

Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή για το cast του Fantastic Four, καθώς δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επανεμφάνιση του John Krasinski ως Mr. Fantastic, όπως έγινε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness. 

Το Fantastic Four θα είναι άλλωστε η ταινία που θα ξεκινήσει το Phase 6 του MCU, με τα Avengers: The Kang Dynasty και Avengers: Secret Wars να αποτελούν το διμερές επικό φινάλε του The Multiverse Saga. 

Η ταινία των Fantastic Four αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.