Η Marvel αναφέρθηκε στον παλιό Hulk του Edward Norton με ένα αστείο easter egg

Επιτέλους αναφέρθηκε στην αποχώρηση στην αντικατάσταση του Norton από τον Mark Ruffalo
26 Αυγούστου 2022 18:42
Η Marvel αναφέρθηκε στον παλιό Hulk του Edward Norton με ένα αστείο easter egg

SPOILERS για το 2ο επεισόδιο της She-Hulk


Το 2ο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law επιφύλασσε πολλές εξελίξεις μικρές και μεγάλες για τα ευρύτερα γεγονότα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όπως η έμμεση αναφορά στον Wolverine, αλλά και το ότι στήνεται το storyline του World War Hulk

Ένα από τα πολλά easter eggs του νέου επεισοδίου της σειράς με την Tatiana Maslany ως She-Hulk ήταν η αναφορά στο περίφημο recasting του Edward Norton ως Hulk, κάτι στο οποίο η Marvel δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε κανένα projects της από το 2008 που κυκλοφόρησε η ταινία "The Incredible Hulk". 

Λόγω διάφορων διαφωνιών του Norton με την παραγωγή της Marvel Studios, ο ρόλος του Bruce Banner τελικά κατέληξε στον Mark Ruffalo, όπου έκανε το ντεμπούτο του στο The Avengers του 2012. 

Στο "πόσο έχει αλλάξει ο Hulk" αναφέρθηκε με αυτοσαρκαστικό τρόπο η Marvel σε μια σκηνή του She-Hulk. Όταν η Walters καλεί τον Bruce για να ρωτήσει εάν είναι εντάξει να αναλάβει την υπόθεση Blonsky, αυτός συμφωνεί. Αυτό τον οδηγεί να διηγηθεί μια ιστορία για το πως ο Blosnky (Abomination του Tim Roth) του έγραψε ένα πολύ όμορφο γράμμα και ένα εγκάρδιο haiku για να ξεπεράσουν τις διαφορές τους. 

Στη συζήτηση αναφέρεται έμμεσα στο πως ο Ruffalo αντικατέστησε τον Edward Norton λέγοντας: 

-Hulk: "Στην πραγματικότητα ο Blonsky μου έγραψε ένα πολύ ωραίο γράμμα πριν από λίγο καιρό. Ένα πραγματικά ειλικρινές χαϊκού. Οπότε τα άφησα όλα πίσω μας. Εκείνη η αναμέτρηση ήταν πριν από τόσα χρόνια, είμαι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο πλέον. Κυριολεκτικά".

-Jennifer: (κοιτάζοντας την κάμερα) "Χα χα".

Και έτσι κάνει την αναφορά στο recasting του Hulk η Marvel, σπάζοντας κιόλας τον 4ο τοίχο. 

Λίγα λόγια για το She-Hulk: Attorney at Law: 

Η επίσημη σύνοψη: 

Η Τζένιφερ Γουόλτερς περιηγείται στην περίπλοκη ζωή μιας ανύπαντρης, 30άρας δικηγόρου, η οποία τυχαίνει να είναι και μια πράσινη Χαλκ με υπερδυνάμεις.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Mark Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστούν και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αλλά και ο Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock.

Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο του She-Hulk: Attorney At Law, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ