Ο Jason Voorhees μπορεί να επιστρέψει με νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας άναψε φωτιές!
26 Αυγούστου 2022 14:43
Ο Jason Voorhees μπορεί να επιστρέψει με νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία πολύ ευχάριστη είδηση ειδικά για τους λάτρεις των slasher ταινιών, καθώς όπως φαίνεται μία ολοκαίνουργια Friday the 13th ταινία βρίσκεται στα σκαριά. Ναι, καλά διαβάσατε.

Έχουν περάσει σχεδόν 13 χρόνια από την τελευταία ταινία του franchise και έκτοτε έχει επικρατήσει ένας πανικός στο χώρο με τα πνευματικά δικαιώματα του Jason Voorhees και αυτό γιατί ο Sean Cunningham, ο σκηνοθέτης της αρχικής ταινίας και ο Victor Miller, ο σεναριογράφος της αρχικής ταινίας, τσακώνονται για το ποιος έχει τον «έλεγχο».

Ωστόσο, παρότι οι δύο δημιουργοί «τρώγονται» μεταξύ τους, φαίνεται πως κάτι ετοιμάζεται να συμβεί και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς ο Sean Cunningham ενημέρωσε το bio του στο site του Cameo και μεταξύ άλλων κάνει tease για το νέο «Παρασκευή και 13».

Η επίσημη βιογραφία του Cunningham στο Cameo αναφέρει τα εξής:

Ο Sean S. Cunningham σκηνοθέτησε και βρισκόταν και στην παραγωγή για τη σημαντικότατη ταινία τρόμου Friday the 13th, δημιουργώντας τον εμβληματικό χαρακτήρα Jason Voorhees. Το franchise έχει 12 ταινίες με μια 13η προγραμματισμένη για το επόμενο έτος.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά είναι ένα πολύ καλό νέο για τους λάτρεις του Jason και των slasher ταινιών γενικότερα, ειδικά μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο του Halloween.

Tags: