Aquaman 2: Καθυστερεί κι άλλο όμως δόθηκε έστω μια νέα ματιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο James Wan θέλει να πει "συγγνώμη για τη καθυστέρηση" με όμορφο τρόπο
25 Αυγούστου 2022 18:46
Aquaman 2: Καθυστερεί κι άλλο όμως δόθηκε έστω μια νέα ματιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η νεότερη καθυστέρηση και αναδιοργάνωση του προγράμματος των ταινιών της DC έστειλε πολύ πιο πίσω το Aquaman 2 και το Shazam 2 και όλα αυτά γιατί στην Warner Bros. Discovery τελευταία επικρατεί μια αναστάτωση, η οποία προκάλεσε και την ακύρωση της Batgirl και πολλών άλλων projects. 

Αν και η καθυστέρηση σίγουρα θα ωφελήσει την παραγωγή του Aquaman and the Lost Kingdom, ειδικά στο θέμα των ειδικών εφέ, σίγουρα δεν ήταν και τα καλύτερα νέα για τους ανυπόμονους fans. Έτσι, ο σκηνοθέτης του sequel, James Wan, θέλησε να πει ένα "συγγνώμη" με τον πιο όμορφο τρόπο αναρτώντας ένα σωρό νέες εικόνες υπό τη μορφή concept art. 

Σε αυτές απεικονίζεται πολλές φορές ο Aquaman του Jason Momoa, ο οποίος μάχεται σφοδρά με τον Black Manta, ενώ στις υπόλοιπες απεικονίζονται τα επικά και πανέμορφα θαλάσσια περιβάλλοντα που περιμένουν τους fans της DC. Ο Wan μάλιστα κάνει tease λέγοντας πως αυτές απλώς ξύνουν την επιφάνεια στα πιο παράξενα πράγματα που θα δείξει το sequel του Aquaman.  

Δείτε τις νέες εικόνες του Aquaman and the Lost Kingdom: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

Στο Aquaman 2 σε σκηνοθεσία James Wan πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Το Aquaman and the Lost Kingdom χάνει τον ερχόμενο Μάρτιο και πλέον, αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2023