Pinocchio: Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει ξανά για το Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύντομα στις οθόνες σας
25 Αυγούστου 2022 12:25
Pinocchio: Το θρυλικό παραμύθι ζωντανεύει ξανά για το Disney Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney κυκλοφόρησε το 2ο trailer από την επερχόμενη ταινία Pinocchio, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus τον Σεπτέμβριο. Με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks ως Τζεπέτο, σε αυτό το φιλμ θα δείτε για άλλη μια φορά θρυλικούς χαρακτήρες όπως τον Jiminy Cricket και την Μπλε Νεράιδα, καθώς και τον Benjamin Evan Ainsworth που δίνει τη φωνή του στον Πινόκιο.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Disney Plus είναι η εξής:

Επαναφήγηση της ιστορίας μιας ξύλινης μαριονέτας που ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια για να γίνει αληθινό αγόρι.

Ο νέος live-action "Πινόκιο" ζωντανεύει δια χειρός του θρυλικού σκηνοθέτη Robert Zemeckis (Back to the Future, Forrest Gump, Polar Express) όπου συνεργάζεται γαι 4η φορά στην καριέρα του με τον Tom Hanks.

Το cast ηθοποιών αλλά και voice actors της ταινίας πλαισιώνουν οι: Joseph Gordon-Levitt ως Jiminy Cricket, Cynthia Erivo ως Μπλε Νεράιδα, Benjamin Evan Ainsworth ως Πινόκιο, Keegan-Michael Key ως "Honest John", Luke Evans ως "The Coachman" και η Lorraine Bracco ως Sofia the Seagull -μια νέα χαρακτήρας για τη καινούργια βερσιόν του φιλμ.

Παράλληλα με τον "Πινόκιο" της Disney έρχεται και ένας άλλος διαφορετικός και animated αυτή τη φορά στο Netflix δια χειρός Guillermo Del Toro.

Το νέο Pinocchio θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά μέσω του Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα δηλαδή της Disney+ Day όπου επιφυλάσσει κιόλας σωρεία ανακοινώσεων. Παρακολουθήστε το 2ο επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.