Fantastic Four: Ο σκηνοθέτης του WandaVision φημολογείται για την ταινία-reboot του MCU

Οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο του Phase 6 του MCU
24 Αυγούστου 2022 23:37
Fantastic Four: Ο σκηνοθέτης του WandaVision φημολογείται για την ταινία-reboot του MCU

Η Marvel Studios παρασκηνιακά εργάζεται πυρετωδώς για να σχεδιάσει από τώρα το Phase 6 του MCU, για το οποίο γνωρίζουμε επίσημα μόλις 3 ταινίες, το Avengers: The Kang Dynasty, το Avengers: Secret Wars και το Fantastic Four. 

Τα νεότερα που μαθαίνουμε αφορούν την reboot ταινία των Fantastic Four εντός του MCU, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του The Direct φημολογείται ότι ο Matt Shakman θα είναι ο νέος σκηνοθέτης. Βέβαια, πρόκειται προς το παρόν για φήμες που μεταφέρει το The Direct, αλλά κι άλλοι insiders όπως το @Bigscreenleaks επιβεβαιώνει από πλευράς του: 

Πρόκειται για τον σκηνοθέτη όλων των επεισοδίων του WandaVision, που θεωρείται ευρέως ως μια από τις πιο επιτυχημένες και καλύτερες σειρές της Marvel στο Disney+. Στο βιογραφικό του επίσης περιλαμβάνει επεισόδια γνωστών σειρών όπως It's Always Sunny in Philadelphia, FargoGame of Thrones, και του Succession. Αναμένεται να σκηνοθετήσει ακόμα το Star Trek 4 αλλά και την τηλεοπτική σειρά "Godzilla and the Titans" της Apple.

Μένει να δούμε ωστόσο εάν αυτή θα είναι η τελική επιλογή του Kevin Feige για να αντικαταστήσει τον Jon Watts της Spider-Man τριλογίας με τον Tom Holland, ο οποίος αποχώρησε από το project και έπειτα ανέλαβε το "Skeleton Crew" τη νέα live-action Star Wars σειρά με τον Jude Law.

Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή για το cast του Fantastic Four, καθώς δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επανεμφάνιση του John Krasinski ως Mr. Fantastic, όπως έγινε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness. 

Η ταινία των Fantastic Four αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.