Η Naomi Watts είναι ο απρόσωπος εφιάλτης του θρίλερ Goodnight Mommy - Δείτε το trailer

Στο Amazon Prime Video θα κάνει πρεμιέρα το αμερικάνικο remake του ψυχολογικού θρίλερ
24 Αυγούστου 2022 17:23
Η Naomi Watts είναι ο απρόσωπος εφιάλτης του θρίλερ Goodnight Mommy - Δείτε το trailer

Η Amazon αποκάλυψε με ένα πρώτο trailer το αμερικάνικο remake του "Goodnight Mommy", της ομώνυμης αυστριακής ταινίας του 2014 που προκάλεσε αίσθηση. Στη νέα βερσιόν του ψυχολογικού θρίλερ πρωταγωνιστεί η Naomi Watts στο ρόλο μιας μητέρας η οποία επιστρέφει στο σπίτι της μετά από μια χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της. 

Τα δυο παιδιά της, που υποδύονται οι Cameron και Nicholas Crovetti, την υποδέχονται αλλά αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Σύντομα η κατάσταση παίρνει την κάτω βόλτα όταν η "μητέρα" τους βάζει παράξενους κανόνες στο σπίτι, συμπεριφέρεται εντελώς παράξενα και γενικώς κάνει πράγματα που μια μητέρα δε θα έκανε. Εκεί τους γεννιέται η υποψία πως η γυναίκα κάτω από τις γάζες, που τους φτιάχνει το φαγητό και κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο, να μην είναι η μητέρα τους. 

Δείτε το trailer του Goodnight Mommy

Τη σκηνοθεσία του remake του Goodnight Mommy υπογράφει ο Matt Sobel (Take me to the River) σε σενάριο του Kyle Warren (Fox's Lethal Weapon). Την πρωτότυπη αυστριακής παραγωγής ταινίας είχαν σκηνοθετήσει οι Franz και Fiala. 

Το Goodnight Mommy θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το Amazon Prime Video παγκοσμίως στις 16 Σεπτεμβρίου