Νέα ματιά στο πιο κωμικό cut του Spider-Man: No Way Home

Επειδή θα ξανά παίξει σε ορισμένους κινηματογράφους
23 Αυγούστου 2022 17:36
Νέα ματιά στο πιο κωμικό cut του Spider-Man: No Way Home

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer από την ταινία Spider-Man: No Way Home και αυτό γιατί πρόκειται να παίξει και πάλι σε ορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες. Αυτή τη φορά, η Sony είπε να τα παίξει «όλα για όλα» και σε αυτό το βίντεο θα δείτε κανονικά και τους τρεις Spider-Men των Tom Holland, Tobey Maguire και Andrew Garfield.

Πρόκειται για την extended cut έκδοση της ταινίας που θα παίξει στους κινηματογράφους από τις 2 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν θα παίξει και πάλι η ταινία σε ελληνικές αίθουσες. Έτσι, το βίντεο που θα δείτε παρακάτω διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα, αλλά περιλαμβάνει και κάποιες νέες σκηνές.

Το cast του Spider-Man: No Way Home σε σκηνοθεσία Jon Watts περιλαμβάνει επίσης τους Zendaya, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jon Favreau, Charlie Cox, Alfred Molina, Willem Dafoe, Jamie Foxx, Rhys Ifans, Thomas Hayden Church και Tony Revolori.

Αν σε περίπτωση δεν έχετε παρακολουθήσει στους κινηματογράφους το Spider-Man: No Way Home, η επίσημη σύνοψή του αναφέρει τα εξής:

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.

Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω.