Batgirl: Οι σκηνοθέτες έκαναν απέλπιδα προσπάθεια να διασώσουν τα πλάνα της

Ο Bilall Fallah περιγράφει την περιπέτεια που έζησαν μόλις έμαθαν πως ακυρώνεται η ταινία;
23 Αυγούστου 2022 15:53
Batgirl: Οι σκηνοθέτες έκαναν απέλπιδα προσπάθεια να διασώσουν τα πλάνα της

Οι σκηνοθέτες του Batgirl βρίσκονται ακόμη σε σοκ μετά την αναπάντεχη ακύρωση της ταινίας από την Warner Bros. Pictures, η οποία είχε ολοκληρωθεί σχεδόν και κόστισε $90 εκατομμύρια. 

Ωστόσο οι Billal Fallah και Adil El Arbi έζησαν μερικές ακόμη αγωνιώδεις στιγμές όταν προσπάθησαν να σώσουν τα πλάνα της ταινίας. Σε μια νέα συνέντευξη του Billal Fallah στο γαλλικό site, Script, περιγράφει πως προσπάθησε με τον συνεργάτη του να διασώσουν τα αρχεία της ταινίας με το να τα καταγράψουν με τα κινητά τους. 

Προς κακή τους έκπληξη όμως, όταν πήγαν να μπουν στο server που περιείχε τα αρχεία της Batgirl διαπίστωσαν ότι έλειπαν όλα! Ακόμη και οι σκηνές που είχαν γυρίσει με τον Batman του Michael Keaton: 

Όχι δεν έχουμε τίποτα πλέον. Ο Adil με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "Τράβα τώρα και κατέγραψε τα πάντα στο κινητό σου! Πάω στον server...Όλα έλειπαν. Ήμασταν σε φάση γ***το σκ**α! Δεν καταφέραμε ούτε τις σκηνές με τον Batman να κρατήσουμε. 

Στην ίδια συνέντευξή όμως ξεκαθαρίζουν ότι είχαν ακόμη μερικές σκηνές να γυριστούν και πως έλειπαν τα VFX, οπότε και να ήθελαν να τη βγάλουν την ταινία, δε θα μπορούσαν. 

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl της Leslie Grace θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας είχε γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Είναι πλέον γνωστό ότι εξαιτίας της ακύρωσης, το Batgirl δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας -κι ας κόστισε πάνω από $90 εκατομμύρια, καθώς απαγορεύεται να βγάλει κέρδος η Warner Bros. Discovery ύστερα από την απόφαση να την απορροφήσει για να γλιτώσει φόρους.