Μάθαμε πότε και σε ποια streaming υπηρεσία θα παίξει το Jurassic World Dominion

Και δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
22 Αυγούστου 2022 11:21
Μάθαμε πότε και σε ποια streaming υπηρεσία θα παίξει το Jurassic World Dominion

Μπορεί το Jurassic World Dominion να παίζει ακόμα σε κάποιες ελληνικές αίθουσες, αλλά το φιλμ, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να φτάνει πολύ σύντομα σε μία streaming υπηρεσία. Συγκεκριμένα, το 3ο “World” φιλμ θα παίξει μέσα από τη «συχνότητα» του Peacock στις 2 Σεπτεμβρίου σε διαφορετικές εκδόσεις.

Η streaming υπηρεσία θα έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις, που εκτός από το “cut” που έπαιξε στους κινηματογράφους, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μία extended cut έκδοση με 14 λεπτά από νέα πλάνα. Αξίζει να αναφερθεί πως το Peacock θα προσθέσει επίσης τα Jurassic Park, The Lost World και Jurassic Park 3. Και οι τρεις ταινίες θα φτάσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Το Jurassic World Dominion έχει την φρεσκάδα ενός απολιθώματος - Review

Στο "Dominion" η παλιά φρουρά των "Jurassic Park" δηλαδή οι Laura Dern, Jeff Goldblum και Sam Neill συναντά τη νέα των "Jurassic World" που απαρτίζεται από τους Chris Pratt και Bryce Dallas Howard.

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari), Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2), BD Wong ως Dr. Henry Wu, Justice Smith ως Franklin Webb, Daniella Pineda ως Dr. Zia Rodriguez και ο Omar Sy (Lupin) ως Barry Sembenè.

Η διάρκεια του Jurassic World: Dominion αποκαλύφθηκε και είναι η μεγαλύτερη ταινία του franchise

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.