Η Taylor Swift ήθελε να κάνει cameo στο Twilight αλλά ο σκηνοθέτης απέρριψε την πρότασή της

Επειδή θα «έκλεβε» την παράσταση
21 Αυγούστου 2022 18:09
Η Taylor Swift ήθελε να κάνει cameo στο Twilight αλλά ο σκηνοθέτης απέρριψε την πρότασή της

Πριν από αρκετά χρόνια, η Summit Entertainment είχε μία τεράστια επιτυχία στο τσεπάκι της που ονομαζόταν “Twilight”, που επικεντρωνόταν σε έναν βρικόλακα και μία κοπέλα. Πρωταγωνιστές σε αυτό το saga ήταν οι Robert Pattinson και Kristen Stewart και από τότε η καριέρα τους άλλαξε μια για πάντα.

Το Twilight γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το γνωρίζατε, όμως, πως και η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift ήθελε να κάνει ένα cameo σε αυτό το franchise; Η Swift είχε σχέση τότε με έναν άλλο σταρ του franchise, τον Taylor Lautner και εκείνο το διάστημα προσπαθούσε να βρει τρόπους να παίξει στο "Twilight: New Moon".

Ωστόσο, όπως λέει ο σκηνοθέτης Chris Weitz στο podcast The Twilight Effect, τελικά αυτό το cameo δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς πίστευε ότι εκείνη δε θα ταίριαζε καλά σε αυτή την ταινία και θα αποσπούσε την προσοχή του κοινού.

Η Taylor Swift και εγώ, είχαμε τον ίδιο ατζέντη εκείνη την εποχή και μου είπε: "Η Taylor ήθελε να είναι στο Twilight: New Moon, επειδή ήταν φανατική. Θα μπορεί να υποδυθεί μία σερβιτόρα σε κάποιο καφέ ή οτιδήποτε άλλο, απλώς θέλει να κάνει ένα cameo σε αυτή την ταινία."

Ήταν δύσκολο πράγμα για εμένα και είπα: "Τη στιγμή που θα βγει η Taylor Swift στην οθόνη, για πέντε λεπτά έστω, κανείς δε θα μπορέσει να επεξεργαστεί τίποτα."

Λίγο μετά, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ίσως η Swift να σκέφτηκε (μόλις απορρίφθηκε η πρόταση του ατζέντη) ποιος είμαι εγώ που είπα όχι, αλλά ξέρετε, μερικές φορές παίρνεις κάποιες αποφάσεις και προχωράς.