H Marvel επιβεβαίωσε την ύπαρξη της Pixar εντός του MCU

Γιατί και οι ήρωες της Marvel είναι και ήρωες της Disney και κάπως πρέπει να συνδεθούν
21 Αυγούστου 2022 09:30
H Marvel επιβεβαίωσε την ύπαρξη της Pixar εντός του MCU

Η Disney τείνει να συνδέει όλο και περισσότερο τα διάφορα σύμπαντά της είτε είναι live-action όπως των Marvel και Star Wars, είτε animated όπως αυτά της Pixar. Τώρα όμως απέδειξε πως η Pixar υπάρχει στο MCU με μια σύντομη αναφορά στην νεότερη σειρά της Marvel για το Disney+.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS για το 1ο επ. του She-Hulk: Attorney At Law

Στο πρώτο επεισόδιο της She-Hulk, λοιπόν, εκεί όπου η Jennifer Walters της Tatiana Maslany προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τις δυνάμεις της, ο Bruce Banner του Mark Ruffalo της εξηγεί ότι μπορεί να μεταμορφωθεί όταν βιώνει δυσφορία και συναισθηματικές καταστάσεις και πως "πρέπει να μάθουν το όριό της". 

Σε εκείνο το σημείο η "She-Hulk" του απαντάει λέγοντας: "Ωωω, βάλε μου απλά μια ταινία της Pixar. Όταν ο Bing Bong πηδάει από το βαγόνι στο Inside Out." Και έτσι με αυτή την φράση η Disney επιβεβαιώνει πως η Pixar υπάρχει εντός του MCU. 

Μάλιστα, η μελλοντική Avenger είναι μεγάλη φαν του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ κινουμένων σχεδίων, Inside Out. 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Marvel Studios φέρνει στο canon της σύμπαντα εκτός του δικού της. Για παράδειγμα σε ένα επεισόδιο του What If...? εμφανίστηκε ο πλανήτης Mustafar του Star Wars, ενώ στην ταινία "Eternals" μάθαμε πως υπάρχει ο Superman της DC. 

Τις εντυπώσεις μας από την πρεμιέρα της She-Hulk, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.