Αυτό το βίντεο θα φέρει “ένα σκουπιδάκι” στα μάτια των Harry Potter fans!

Μέσα από ένα βίντεο του HBO Max
20 Αυγούστου 2022 14:44
Αυτό το βίντεο θα φέρει “ένα σκουπιδάκι” στα μάτια των Harry Potter fans!

Το HBO Max συνεχίζει να ανεβάζει διάφορα βίντεο στο YouTube με θεματολογία το δημοφιλές franchise “Harry Potter” και έτσι, μόλις διέθεσε ένα ακόμη ενδιαφέρον βίντεο. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών (περίπου), στο οποίο βλέπουμε πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα, να μιλούν για την οντισιόν τους.

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το Harry Potter and the Philosopher's Stone (Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος) και το νέο βίντεο δείχνει μεταξύ άλλων τον Daniel Radcliffe, τον Rupert Grint και την Emma Watson στις πρώτες τους οντισιόν, προτού καλά-καλά πάρουν το ρόλο των Harry, Ron και Hermione αντίστοιχα. Είναι εκείνη η μέρα που γνωρίστηκαν και άλλαξε η ζωή τους μια για πάντα!

Η λεζάντα του HBO Max αναφέρει τα εξής:

20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, το καστ και το συνεργείο αναπολούν τη διαδικασία του κάστινγκ και των γυρισμάτων από την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα ολοκαίνουργιο “Harry Potter” βιντεοπαιχνίδι, το Hogwarts Legacy, το οποίο είχε γίνει viral στο διαδίκτυο όταν ανακοινώθηκε. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε μερικές πληροφορίες γι’ αυτό, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε μαζί του.

Το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software, το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Τα πλάνα που θα δείτε παρακάτω, είναι φυσικά από το μεγάλο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο HBO Max, αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη ακόμα στη χώρα μας.