Ο Jonah Hill διέγραψε το λογαριασμό του στο Instagram και εξηγεί το γιατί

Διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις του
20 Αυγούστου 2022 13:37
Ο Jonah Hill διέγραψε το λογαριασμό του στο Instagram και εξηγεί το γιατί

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Jonah Hill αποσύρεται από την προώθηση των ταινιών του, συμπεριλαμβανομένου του νέου του ντοκιμαντέρ, λόγω κρίσεων άγχους. Ο πρωταγωνιστής των Superbad, Don’t Look Up, 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street και άλλων επιτυχημένων ταινιών, θέλει να βελτιώσει την ψυχική του υγεία και μεταξύ άλλων διέγραψε και τον λογαριασμό του στο Instagram.

Εκείνος έστειλε μία επιστολή στο Deadline και ανακοίνωσε τα εξής:

Τελείωσα τη σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας μου, ενός ντοκιμαντέρ για εμένα και τον θεραπευτή μου που εξερευνά την ψυχική υγεία γενικά. Η ταινία αυτή ονομάζεται Stutz. Σκοπός είναι να δώσω τη θεραπεία και τα εργαλεία που έχω μάθει όλον αυτόν τον καιρό στο ευρύ κοινό.

Συνήθως ανατριχιάζω με επιστολές ή δηλώσεις όπως αυτή, αλλά καταλαβαίνω ότι ανήκω στους λίγους προνομιούχους που έχουν την πολυτέλεια να παίρνουν άδεια. Δε θα χάσω τη δουλειά μου ενώ δουλεύω πάνω στο άγχος μου.

Με αυτή την επιστολή, ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό για τους ανθρώπους να μιλούν και να αναλαμβάνουν δράση γι’ αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν βήματα προς το να αισθάνονται καλύτερα, αλλά και να κατανοήσουν τα προβλήματά τους πιο καθαρά.

Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτο-ανακάλυψης μέσα στην ταινία, κατάλαβα ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις μου στα μέσα ενημέρωσης και τα διάφορα events.

Λίγο μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Jonah Hill διέγραψε και τον λογαριασμό του στο Instagram. Η νέα του ταινία Stutz πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε ένα γνωστό φεστιβάλ κινηματογράφου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιο θα είναι αυτό.

Tags: