Έρχεται spinoff ταινία του "Ferris Bueller's Day Off' και το concept της είναι ακόμη πιο κουφό

Στην παραγωγή βρίσκονται οι δημιουργοί της σειράς Cobra Kai του Netflix
20 Αυγούστου 2022 11:25
Έρχεται spinoff ταινία του "Ferris Bueller's Day Off' και το concept της είναι ακόμη πιο κουφό

Κι όμως η κλασική νεανική κωμωδία "Ferris Bueller's Day Off' σε σκηνοθεσία John Hughes θα αποκτήσει spinoff ταινία γιατί το Χόλιγουντ φαίνεται να στερεύει εντελώς από πρωτότυπες ιδέες μάλλον. Και που να ακούσετε και το concept της νέας αυτής ταινίας που έδωσε το πράσινο φως η Paramount Pictures. 

Όπως μεταδίδει το Variety η spinoff ταινία θα ονομάζεται "Sam and Victor's Day Off" και θα εστιάζει στους ομώνυμους χαρακτήρες που είχαν "δανειστεί' την κόκκινη Ferrari του πατέρα του Cameron για μια βόλτα. Στην ταινία του 1986 όμως δεν είχαν καν όνομα, όταν τους υποδύθηκαν οι Richard Edson και ο μακαρίτης Larry "Flash" Jenkins, ωστόσο τώρα απέκτησαν και τους λένε Sam και Victor. 

Μάλιστα η ιστορία του spinoff φιλμ θα διαδραματίζεται την ίδια ημέρα με την κοπάνα που έκαναν οι Ferris (Matthew Broderick), Cameron (Alan Ruck) και Solane (Mia Sara), οπότε θα ξεδιπλωθεί εκείνη η 3ωρη και βάλε βόλτα που έκαναν με το αυτοκίνητο όσο η παρέα του Ferris έβλεπε τον αγώνα των Chicago Cubs. 

Πάντως στην παραγωγή βρίσκονται οι δημιουργοί της σειράς Cobra Kai, δηλαδή οι Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Herald, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Bill Posey (Bitch Ass).