Έρχεται ταινία Days Gone με τον Sam Heughan του Outlander

Και σενάριο από υποψήφια για Όσκαρ ‘πένα’
20 Αυγούστου 2022 00:12
Έρχεται ταινία Days Gone με τον Sam Heughan του Outlander

H Sony φαίνεται πως καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να εδραιώσει το κινηματογραφικό σύμπαν του PlayStation και έτσι σκοπεύει να κάνει ταινία ένα ακόμη γνωστό παιχνίδι της, το οποίο μάλλον δεν περίμεναν πολλοί.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το Deadline, το Days Gone θα γίνει ταινία. Το αξιοπερίεργο είναι πως ενώ ο τίτλος έχει πουλήσει εννέα εκατομμύρια αντίτυπα, το sequel δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως και πλέον η ομάδα ανάπτυξης Bend Studio εργάζεται πάνω σε ένα νέο IP. Παρόλα αυτά, οι fans θα μπορέσουν να επισκεφτούν ξανά το σύμπαν μέσα από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Για την μεταφορά του Days Gone θα είναι υπεύθυνος ο υποψήφιος για Oscar writer Sheldon Turner. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Deacon St. John θα παίξει ο Sam Heughan, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τη λατρεμένη σειρά Outlander. Αναφέρεται πως η ταινία θα είναι κάτι σαν μοντέρνο western, αποτίνοντας φόρο τιμής στις ταινίες με μοτοσυκλέτες.

Μαζί με τον Turner, τα ηνία της παραγωγής έχει αναλάβει η Jennifer Klein, μέσω της εταιρίας τους Vendetta Productions. Παράλληλα, οι Asad Qizilbash και Carter Swan είναι οι producers από την πλευρά της Sony PlayStation Productions.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το setting, στο Days Gone ο Deacon βρίσκεται σε έναν μεταποκαλυπτικό περιβάλλον, οπού μια παγκόσμια πανδημία έχει γεμίσει τον κόσμο με ορδές από ζόμπι, ψάχνοντας την αγάπη της ζωής του, η οποία πιστεύει πως έχει πεθάνει.

Να σας υπενθυμίσουμε πως  το PlayStation ετοιμάζει και μια ταινία για το Ghost of Tsushima, καθώς και μια για το Gran Turismo, η οποία μάλιστα έχει επιστρατεύσει τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Neill Blomkamp. Παράλληλα, η εταιρία έχει στα σκαριά και σειρές για τα Horizon και God of War, καθώς και πολλά ακόμη projects.


Για την ιστορία, μπορείτε να βρείτε το πρόσφατο αναλυτικό αφιέρωμα των Unboxholics σχετικά με όλα τα βιντεοπαιχνίδια που θα γίνουν ταινίες πατώντας εδώ.

Ομοίως, μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο πρόσφατο αφιέρωμα των Unboxholics σχετικά με όλα τα βιντεοπαιχνίδια που θα γίνουν τηλεοπτικές σειρές πατώντας εδώ.