Ο Ryan Gosling μάλλον θα παίξει στην prequel ταινία του "Η Συμμορία των 11"

Και θα έχει την Margot Robbie στο πλευρό σε μια..."Barbie" επανένωση
19 Αυγούστου 2022 15:00
Ο Ryan Gosling μάλλον θα παίξει στην prequel ταινία του "Η Συμμορία των 11"

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό πως η Warner Bros. ετοιμάζει την prequel ταινία του "Η Συμμορία των 11" και τώρα οι νεότερες φήμες αποκαλύπτουν πως το cast της νέας ταινίας θα γεμίσει με αστέρες του Χόλιγουντ, όπως συνηθίζει το franchise αυτό άλλωστε. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Puck News, ο Ryan Gosling βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή του στο prequel του Ocean's Eleven, εκεί όπου θα συμπρωταγωνιστήσει -εάν όλα πάνε καλά- με την Margot Robbie

Το prequel που θα σκηνοθετήσει ο Jay Roach θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί της Warner Bros. για τις κινηματογραφικές αίθουσες, υπό τη νέα ηγεσία της Warner Bros. Discovery του David Zaslav. Ακούγεται μάλιστα ότι θα κουβαλάει μεγαλύτερο budget από κάθε άλλη "Ocean's" ταινία, όμως δε θα είναι όσο ακριβή όσο για παράδειγμα το $200+ εκατ. "The Gray Man" του Netflix. 

Εάν το deal προχωρήσει τότε θα αποτελέσει ένα reunion επί της οθόνης για τους δύο ηθοποιούς με έντονο άρωμα... "Barbie" αφού στην ταινία της Greta Gerwig θα παίξουν τους "Ken" και "Barbie" αντίστοιχα. Το prequel αυτό θα είναι η 5η υπ'αριθμόν ταινία του "Ocean's" franchise μετά το reboot του 2001 δια χειρός Steven Soderbergh. 

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.