Η Disney αφαίρεσε το Avatar από το Disney Plus

Επειδή θα παίξει ξανά σε ορισμένους κινηματογράφους
19 Αυγούστου 2022 13:20
Η Disney αφαίρεσε το Avatar από το Disney Plus

Σε μία αρκετά παράξενη κίνηση προέβη η Disney πριν από λίγες ώρες, καθώς αφαίρεσε το Avatar του James Cameron από το Disney Plus, στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Ο λόγος; Η ταινία πρόκειται να παίξει ξανά σε ορισμένους κινηματογράφους, έτσι ώστε να “ανέβει το hype” για το Avatar: The Way of Water, το οποίο θα καταφθάσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι εδώ και λίγες ώρες, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το αρχικό φιλμ στη συνδρομητική υπηρεσία από την άνεση του καναπέ σας, μιας και στις 23 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται και πάλι στους κινηματογράφους. Ωστόσο δε γνωρίζουμε εάν θα επανακυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει ξανά διαθέσιμο το πρώτο Avatar στην υπηρεσία και έτσι αν θέλετε να θυμηθείτε όλα αυτά που έγιναν στο φιλμ του 2009, προτού παρακολουθήσετε το sequel, θα πρέπει να επισκεφθείτε τις αίθουσες, αν κάνει πρεμιέρα και στα μέρη μας φυσικά.

Η σύνοψη του Avatar: Way of the Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.