Sherlock Holmes 3: Τα νεότερα από την παραγωγή του δεν είναι ενθαρρυντικά

Αντικρουόμενες πληροφορίες για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα
19 Αυγούστου 2022 07:39
Sherlock Holmes 3: Τα νεότερα από την παραγωγή του δεν είναι ενθαρρυντικά

Το Sherlock Holmes 3 είναι μια από τις παραγωγές που κουβαλάνε ένα μεγάλο ερωτηματικό στις πλάτες τους καθώς από την τελευταία φορά που μάθαμε πληροφορίες για αυτό ήταν δια στόματος του σκηνοθέτη του, Dexter Fletcher.  

Το One Take News σύμφωνα με δικό του ρεπορτάζ που επιβεβαίωνε από αρκετές δικές του πηγές, μετέφερε ευχάριστα νέα για όσους περιμένουν τη συνέχεια του "Σέρλοκ" του Robert Downey Jr. και του Δρ. Γουάτσον του Jude Law, καθώς τα γυρίσματά του θα ξεκινούσαν μέχρι το τέλος του 2022 στην Ατλάντα. 

 

Τα ευχάριστα νέα όμως κράτησαν μερικές ώρες για αυτήν την παραγωγή που έχει περάσει από χίλια κύματα. Και αυτό διότι το ίδιο το OTN επιβεβαίωσε τελικά ότι τα γυρίσματα του Sherlock Holmes 3 δε θα ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του 2022. Δυστυχώς και πάλι καθυστερεί περαιτέρω χωρίς καν να δίνεται άλλη ημερομηνία για το πότε θα αρχίσει η παραγωγή του, κάτι που σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον του. 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην έχουν βρει οι πολυάσχολοι πρωταγωνιστές της τον κατάλληλο χώρο στο πρόγραμμά τους για το Sherlock Holmes 3. Η πρώτη ταινία της σειράς, Sherlock Holmes, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009 και απέφερε 524 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έπειτα, το sequel του 2011 με τίτλο Sherlock Holmes: A Game of Shadows απέφερε περισσότερα από 545,4 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ και τα δύο ήταν σε σκηνοθεσία Guy Ritchie. Ωστόσο, για το threequel γνωρίζουμε ότι δε θα επιστρέψει με τον Dexter Fletcher του Bohemian Rhapsody να αναλαμβάνει το project. 

Την ίδια ώρα ο Robert Downey Jr. με την εταιρία παραγωγής του που διατηρεί με τη σύζυγό του, Susan Downey, ετοιμάζουν δύο τηλεοπτικές σειρές εντός του σύμπαντος του Sherlock Holmes για το HBO Max, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για αυτά τα spinoff.