O Dwayne Johnson θέλει πολύ ένα crossover μεταξύ Marvel και DC

Ο "Black Adam" της DC εκφράζει τις ελπίδες του αλλά και την άποψή του
18 Αυγούστου 2022 17:52
O Dwayne Johnson θέλει πολύ ένα crossover μεταξύ Marvel και DC

Θα μπορούσε ποτέ το MCU και το DCEU να συγκρουστούν στη μεγάλη οθόνη; Αν και τα σύμπαντα των DC και Marvel έχουν συγκρουστεί παλιότερα στα comics κάτι τέτοιο με τον ανταγωνισμό που έχουν μεταξύ τους φαντάζει απίθανο σενάριο. Ωστόσο ένας είναι αισιόδοξος ότι θα συμβεί κάποια μέρα. 

Ο Dwayne Johnson, που ετοιμάζεται να τον δούμε ως Black Adam στην ομώνυμη ταινία της DC Films εξέφρασε την πεποίθησή του για ένα τέτοιο επικών διαστάσεων crossover. Συγκεκριμένα μιλώντας στο GamesRadar είπε πως τα δύο ανταγωνιστικά κινηματογραφικά superhero σύμπαντα είναι "γραφτό τους" να συναντηθούν: 

Είμαι αισιόδοξος... απλώς από τη φύση μου είμαι έτσι και ειδικά σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Ακόμη περισσότερο όταν αφορά τις ταινίες και πολύ περισσότερο όταν αφορά το πάνθεον των υπερηρώων και υπερκακών της DC. Στην αντίπερα όχθη έχουμε τους αντίστοιχους της Marvel και έτσι όπως το βλέπω, όχι μόνο μπορούν να υπάρξουν, αλλά και να συναντηθούν κάποια μέρα. 

Πιστεύετε ότι η αισιοδοξία του "The Rock" θα μετουσιωθεί στον κινηματογράφο με ένα crossover μεταξύ MCU και DCEU; Αξίζει απλώς να αναφέρουμε ότι και ο σκηνοθέτης James Gunn (των Guardians of the Galaxy και Peacemaker) έχει βρεθεί σε συνομιλίες ανάμεσα στις Marvel και DC για μια crossover ταινία παλιότερα. 

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam θα βγει στις αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου 2022.