Ο Robert De Niro θα παίξει το μαφιόζο στη γκανγκστερική ταινία Wise Guys

Μία μεγάλη παραγωγή της Warner Bros. Discovery
17 Αυγούστου 2022 22:09
Ο Robert De Niro θα παίξει το μαφιόζο στη γκανγκστερική ταινία Wise Guys

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε επίσημα ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Robert De Niro, μόλις υπέγραψε για να παίξει στην “γκανγκστερική” ταινία “Wise Guys”.

Ο Nicholas Pileggi έγραψε το σενάριο για την ταινία, ο οποίος είχε γράψει και στο παρελθόν το βιβλίο “Wiseguy” που κυκλοφόρησε το 1985 και είχε γίνει διασκευή για το Goodfellas του 1990. Ο Irwin Winkler, ο οποίος ήταν παραγωγός του Goodfellas, είναι παραγωγός και εδώ στο Wise Guys.

Όπως λέει το Wise Guys θα επικεντρώνεται σε δύο ιταλοαμερικανούς μαφιόζους στα μέσα του 20ου αιώνα, στους Vito Genovese και Frank Costello.

Σύμφωνα με την Warner το φιλμ προορίζεται απευθείας για τους κινηματογράφους και τη σκηνοθεσία του θα αναλάβει ο βετεράνος Barry Levinson που είναι γνωστός για το Rain Man και το Wag the Dog. Να σας υπενθυμίσουμε πως και ο Levinson και ο De Niro είχαν συνεργαστεί ξανά στο Sleeper, αλλά και στη σειρά του HBO The Wizard of Lies.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποιος άλλος θα βρίσκεται στο cast της ταινίας, αλλά ούτε πότε πρόκειται να γίνει διαθέσιμη στους κινηματογράφους. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.