ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο “Saw” και πλέον ξέρουμε πότε!

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το νέο “Σε Βλέπω”
15 Αυγούστου 2022 23:24
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο “Saw” και πλέον ξέρουμε πότε!

Το Spiral: From the Book of Saw κυκλοφόρησε πέρυσι και έφερε στα ταμεία της Lionsgate περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η ταινία ήταν το «σπίρτο» για να ανάψει και πάλι το franchise, μιας και είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ένα νέο Saw ή αλλιώς «Σε Βλέπω» είναι στα σκαριά, το οποίο όμως, δεν είχε πάρει ακόμα το «πράσινο φως».

Όπως όλα δείχνουν τώρα, όχι μόνο το νέο Saw έχει πάρει το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει, αλλά πλέον ξέρουμε και το πότε θα καταφθάσει στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το bloody disgusting, το Saw 10 (αν βάλουμε μαζί και τα spin-offs) πρόκειται να κυκλοφορήσει και επίσημα στις 27 Οκτωβρίου του 2023. Φυσικά, πρόκειται για μία παραγωγή της Lionsgate σε συνεργασία με την Twisted Pictures.

Στη σκηνοθεσία του φιλμ θα βρίσκεται ο Kevin Greutert, ο οποίος είχε καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στα Saw VI, Saw: The Final Chapter, Jessabelle και Jackals. Μάλιστα, είχε κάνει τα μοντάζ των Saw 1 έως το 5, αλλά και του Jigsaw.

Οι παραγωγοί του franchise, Mark Burg και Oren Koules δήλωσαν τα εξής

Ακούσαμε τι ζητούσαν οι θαυμαστές και προσπαθούμε σκληρά να σχεδιάζουμε μια ταινία που θα λατρέψουν τόσο οι λάτρεις του Saw όσο και οι fans του τρόμου.

Saw: Τα 2 περίεργα περιστατικά που ενέπνευσαν την πασίγνωστη ταινία τρόμου

Το Saw 10 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται, πρόκειται να καταφθάσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2023. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: