Ο Johnny Depp θα σκηνοθετήσει το “Modigliani” σε παραγωγή του Al Pacino

Μετά από σχεδόν 25 χρόνια
15 Αυγούστου 2022 23:06
Ο Johnny Depp θα σκηνοθετήσει το “Modigliani” σε παραγωγή του Al Pacino

Στη δημοσιότητα ήρθε η είδηση ότι ο Johnny Depp πρόκειται να σκηνοθετήσει μία ολοκαίνουργια ταινία, σε παραγωγή του Al Pacino. Ο λόγος γίνεται για το Modigliani, ένα βιογραφικό δράμα για τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει και ο Barry Navidi, μαζί με την Infinitum Nihil.

Βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Dennis McIntyre και προσαρμοσμένο για τη μεγάλη οθόνη από τους Jerzy και Mary Kromolowski, το «Modigliani» διαδραματίζεται το 1916 στο Παρίσι και αφηγείται την ιστορία του ιταλικής καταγωγής ζωγράφου και γλύπτη Amedeo Modigliani.

Η σύνοψη αναφέρει τα εξής:

O Modigliani, θεωρούσε τον εαυτό του αποτυχημένο και διάνυσε ένα ταραχώδες και γεμάτο περιπέτεια 48ωρο που ήταν το σημείο καμπής για τη ζωή του, εδραιώνοντας τελικά τη φήμη ως καλλιτεχνικός θρύλος.

Ο Depp μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

Το έπος της ζωής του κύριου Modigliani, είναι ένα έπος που με τιμά απίστευτα και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος που θα το φέρω στη μεγάλη οθόνη. Εκείνος, είχε μία ζωή με μεγάλες δυσκολίας, αλλά τελικά θριάμβευσε παγκοσμίως και οι θεατές πρόκειται να ταυτιστούν μαζί του.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερα για την ταινία, αλλά για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.