Η Warner δεν έχει δώσει ακόμη το “πράσινο φως” στο The Batman 2 και το ίντερνετ “παίρνει φωτιά”

Οι θαυμαστές της πρώτης ταινίας σχολιάζουν στο Twitter…
12 Αυγούστου 2022 12:54
Η Warner δεν έχει δώσει ακόμη το “πράσινο φως” στο The Batman 2 και το ίντερνετ “παίρνει φωτιά”

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Variety, η Warner Bros. δεν έχει δώσει ακόμη το “πράσινο φως” για το sequel του The Batman με τον Robert Pattinson. Παρόλο που η ταινία σάρωσε στο box office και πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι θα υπάρξει συνέχεια, τώρα το Variety λέει ότι το The Batman 2 (ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται), δεν είναι ακόμα “γκαραντί”.

Το Batman 2 βρίσκεται κανονικά υπό ανάπτυξη από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Matt Reeves, αλλά είναι αρκετά χρόνια μακριά από την πρεμιέρα του. Ωστόσο, η νέα Warner Bros. Discovery δεν έχει δώσει ακόμη το τελικό “OK”, για να προχωρήσει, όπως λέει το Variety.

Φυσικά, αυτή η είδηση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου από εχθές το βράδυ και εκατοντάδες θαυμαστές της αρχικής ταινίας σχολίασαν αυτά τα νέα με αρκετά μεγάλη απογοήτευση.

Εμείς θα σας συνιστούσαμε να μην πανικοβληθείτε, καθώς αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα στην τελική. Η Warner Bros. έχει πλέον νέα σχέδια για τις ταινίες της DC και ένα πλάνο που θα έχει διάρκεια 10 ολόκληρα χρόνια.

Σε περίπτωση που δεν είδατε την ταινία ακόμα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη σύνοψή της:

Από τη Warner Bros. Pictures έρχεται το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson στον διττό ρόλο του εκδικητή της Γκόθαμ Σίτι και του alter ego του, μοναχικού δισεκατομμυριούχου Bruce Wayne.

Εδώ και δύο χρόνια καραδοκεί στους δρόμους της Gotham ως Batman αποπνέοντας φόβο στους εγκληματίες που τον οδηγούν στις σκιές αυτής της πόλης. Με πολύ λίγους έμπιστους συμμάχους όπως τον Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και τον Lt. James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο διεφθαρμένο δίκτυο των αρχών και διακεκριμένων προσώπων, ο μοναχικός τιμωρός έχει καθιερωθεί ως η προσωποποίηση της εκδίκησης στους συμπολίτες του.

Όταν ένας δολοφόνος βάζει στόχο την ελίτ της Γκόθαμ με μια σειρά από απίστευτα σαδιστικά εγκλήματα, ένα μονοπάτι μυστικών στοιχείων στέλνει τον Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου σε μια υπόθεση στον υπόκοσμο. Εκεί όπου συναντά χαρακτήρες όπως την Selina Kyle aka Catwoman (Zoe Kravitz), τον Oswald Cobblepot aka the Penguin (Colin Farrell), τον Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton aka The Riddler (Paul Dano).

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως το The Batman σάρωσε και στο HBO Max στην Αμερική.

Για περισσότερα σχετικά με το The Batman 2 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.