Day Shift: Η νέα ταινία του Netflix έχει Jamie Foxx, Snoop Dogg και μπορείτε να τη δείτε σήμερα

Γιατί μόλις έγινε διαθέσιμη!
12 Αυγούστου 2022 11:20
Day Shift: Η νέα ταινία του Netflix έχει Jamie Foxx, Snoop Dogg και μπορείτε να τη δείτε σήμερα

Το Day Shift με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx και τον Snoop Dogg είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στο ελληνικό Netflix. Πρόκειται για μία τρελή περιπέτεια, όπου ο Foxx είναι κυνηγός βρικολάκων σαν ένας «μοντέρνος» Van Helsing. Μαζί τους θα κυνηγήσει βαμπίρ και ο Dave Franco.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο Τζέιμι Φοξ πρωταγωνιστεί ως ένας δουλευταράς εργάτης που το μόνο που θέλει είναι να προσφέρει μια καλή ζωή στην πανέξυπνη κόρη του. Ωστόσο, η αδιάφορη δουλειά του ως καθαριστή πισινών στην Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο είναι απλώς μια συγκάλυψη της πραγματικής πηγής εσόδων του από το κυνήγι και τη δολοφονία βαμπίρ στα πλαίσια μιας διεθνούς ένωσης κυνηγών βρικολάκων.

Σκηνοθέτης εδώ ανέλαβε ο J.J. Perry σε παραγωγή του Chad Stahelski των John Wick ταινιών, με την R-rated ταινία να δίνει έμφαση όπως λέει και ο Foxx στα πρακτικά εφέ και stunts.

Στο cast συμπρωταγωνιστούν οι: Scott Adkins (Accident Man), Meagan Good (Monster Hunter), Karla Souza (How to Get Away with Murder), Eric Lange (Narcos), Zion Broadnax (Holly Day), Natasha Liu Bordizzo (The Society), Oliver Masucci (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore), Steve Howey (Shameless), και C.S. Lee (Dexter).

Στην ταινία

Το Day Shift είναι διαθέσιμο σήμερα.