Νευριασμένα κοιτάζει ο “The Rock” στις νέες εικόνες του Black Adam

Ποιον κοιτάζει άραγε;
11 Αυγούστου 2022 23:00
Νευριασμένα κοιτάζει ο “The Rock” στις νέες εικόνες του Black Adam

Η DC προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Black Adam και σε συνεργασία με το Vanity Fair έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας κάποιες εικόνες από την ταινία. Ωστόσο, αυτές οι εικόνες έχουν ένα ιδιαίτερο ασπρόμαυρο στιλ και μάς παρουσιάζει τέσσερις βασικούς χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν σε αυτό το φιλμ.

Φυσικά, βασικό πρόσωπο εδώ είναι ο Dwayne Johnson ή αλλιώς The Rock, ο οποίος υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα της DC και όπως θα δείτε στις εικόνες παρακάτω, είναι αρκετά νευριασμένος με κάποιον/κάτι.

Δείτε τις νέες εικόνες του Black Adam παρακάτω:

Ο χαρακτήρας που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο ‘The Rock’ είναι ένα αντι-ήρωας, ο οποίος απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι παντοδύναμες δυνάμεις των αρχαίων θεών.

Τώρα είναι πλέον έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί. Ακριβώς σε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα στάθηκε ο Johnson κατά τη διάρκεια του panel στην έκθεση, επισημαίνοντας πως ο Black Adam δε είναι ένας τυπικός καλός ήρωας-σωτήρας, αφού δε διστάζει να σκοτώσει όποιον σταθεί ως εμπόδιο.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στην ταινία του αντι-ήρωα της DC που σκηνοθετεί ο Jaume Collett-Serra (Jungle Cruise) θα πρωταγωνιστήσει ένα αρκετά δυνατό cast που πέρα από τον The Rock περιλαμβάνει και τους: Noah Centineo (To All The Boys I Loved Before), Aldis Hodge (One Night In Miami), Sarah Shahi (Sex/Life), Quintessa Swindell (Voyagers), καθώς και τον πρώην "Πράκτορα 007", Pierce Brosnan.

Το Black Adam είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2022. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι σε κάποια streaming υπηρεσία.