Η ταινία The Flash κινδυνεύει να ακυρωθεί – Δείτε τι ζητάει η Warner Bros. από τον Ezra Miller

Ένα ρεπορτάζ με όλα όσα συμβαίνουν
11 Αυγούστου 2022 22:02
Η ταινία The Flash κινδυνεύει να ακυρωθεί – Δείτε τι ζητάει η Warner Bros. από τον Ezra Miller

Μόλις μερικά 24ωρα μετά την νεότερη παραβατική συμπεριφορά του Ezra Miller κυκλοφόρησε ένα νέο ρεπορτάζ που αποκαλύπτει ότι η Warner Bros. προετοιμάζεται για πολλά σενάρια, καθώς ο Miller, εμπλέκεται σε νομικά προβλήματα. Το χειρότερο σενάριο, όπως μεταφέρει το THR, θα μπορούσε να είναι κάλλιστα η ακύρωση της ταινίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η Warner έχει τρία διαφορετικά σενάρια στο τραπέζι της. Το 1ο είναι να κυκλοφορήσει κανονικά το The Flash. Αν γίνει αυτό, η εταιρία έχει ως προϋπόθεση να ζητήσει βοήθεια ο Miller από ειδικούς και να γυρίσει στο σπίτι του στο Βερμόντ. Εάν συμβεί όντως αυτό, ο Miller θα μπορούσε να δώσει μία συνέντευξη και να μιλήσει για την συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια. Ο σταρ του The Flash θα μπορούσε στη συνέχεια να βρίσκεται σε συνεντεύξεις Τύπου για την ταινία, αλλά αυτές θα είναι περιορισμένες.

Η 2η επιλογή είναι ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά, ακόμη κι αν ο Miller δε ζητήσει βοήθεια από ειδικούς. Ωστόσο, εκείνος δε θα συμμετέχει καθόλου στο μάρκετινγκ ή σε καμία συνέντευξη Τύπου για την ταινία. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο Miller δεν θα παίξει ποτέ ξανά τον Flash.  

Η 3η επιλογή είναι η ακύρωση της ταινίας. Ο Miller είναι σχεδόν σε κάθε σκηνή και αυτό το καθιστά αδύνατο να γίνουν reshoots ή να γίνει recast. Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί, ιδιαίτερα αν η συμπεριφορά του ηθοποιού συνεχίσει να επιδεινώνεται. Αυτό θα έχει και τεράστιο κόστος για την Warner Bros. επειδή το φιλμ κόστισε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Τελευταία είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το The Flash θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Miller στο ρόλο του Barry Allen, ενώ είχε ακουστεί πως στο τραπέζι βρισκόταν η επιλογή του να αντικατασταθεί με CGI.

Πριν λίγες ημέρες ο 29χρονος αστέρας κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, αποτελώντας μια σειρά παράξενων συμβάντων που συνεχίζουν το σερί της αδικαιολόγητης και παραβατικής συμπεριφοράς τους.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.