Τα νέα sneakers της Reebok είναι…προϊστορικά!

Μια συνεργασία της Universal Pictures και της Reebok
11 Αυγούστου 2022 19:24
Τα νέα sneakers της Reebok είναι…προϊστορικά!

Αυτά τα παπούτσια που είδατε στη φωτογραφία του άρθρου δεν είναι ένα απλό ζευγάρι sneakers, καθώς είναι εμπνευσμένα από το franchise του Jurassic World. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα “προϊστορικά” παπούτσια του Jurassic World Dominion και της Reebok που απευθύνονται κυρίως στους φανατικούς θαυμαστές.

Υπάρχουν 6 διαφορετικά sneakers για να διαλέξετε, αλλά αυτά που “κλέβουν την παράσταση” είναι τα Nano X2 Adventure. Όχι, δεν πρόκειται για ένα “τέλειο” και καλογυαλισμένο ζευγάρι, καθώς αυτή η σειρά παπουτσιώνείναι “βουτηγμένη” στην προϊστορία, με ιδιαίτερο στιλ και “τσαλακωμένο” design. Η Reebok σε συνεργασία με την Universal Pictures ετοίμασαν διαφορετικά παπούτσια για να μπορείτε να διαλέξετε, ανάλογα τα γούστα σας.

Υπάρχει το Classic Leather Ripple σε ένα πολύ όμορφο σχεδιασμό και μπλε λωρίδες, ενώ έχουμε και τα Beatnik, Club C Revenge, Answer DMX και Zig Kinetica 2.5.

Μπορείτε να δείτε το ιδιαίτερο στιλ τους, μιας και το καθένα συμβολίζει και κάτι από το franchise, μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από τα νέα sneakers, θα έρθουν σύντομα και μπλούζες, αλλά και σορτς. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο επίσημο site της Reebok.