Ο Jason Momoa λέει ότι η ταινία του “Κόναν ο Βάρβαρος” ήταν απαίσια

Παρόλο που είχε περάσει καλά στα γυρίσματα
10 Αυγούστου 2022 23:18
Ο Jason Momoa λέει ότι η ταινία του “Κόναν ο Βάρβαρος” ήταν απαίσια

Ο Jason Momoa έχει γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες στη βιομηχανία του κινηματογράφου με “hits” όπως το Aquaman και το Dune. Ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος ο ηθοποιός υπάρχει μία ταινία του που τη θεωρεί απαίσια και εντελώς…σκ**α. Αν δεν καταλάβατε ακόμη σε ποια ταινία αναφέρεται ο Momoa, αυτή είναι το “Conan the Barbarian” (Κόναν ο Βάρβαρος), στην οποία και πρωταγωνίστησε το 2011.

Η ταινία είχε λάβει πολύ κακές κριτικές, ενώ παράλληλα τα είχε πάει άσχημα και στο box office με έσοδα περίπου $63 εκατομμύρια, ενώ είχε budget 90 εκ. δολάρια. Ο Momoa μίλησε στο περιοδικό GQ και είπε ότι η ταινία "Conan" που κυκλοφόρησε δεν ήταν η ταινία "Conan" που νόμιζε ότι έκανε.

Έχω συμμετάσχει σε πολλά πράγματα που ήταν πραγματικά απαίσια, καθώς και σε ταινίες που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Το Conan ήταν ένα από αυτά τα projects. Είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα και μετατράπηκε σε ένα σωρό σκ**α.

Ήταν δύσκολο γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι απλώς αυτός ο τύπος που υποδύεται “macho” χαρακτήρες. Αλλά ήθελα να αλλάξω. Ήθελα κάτι νέο. Τα πράγματα αλλάζουν και ακόμη και οι ρόλοι κακών (villain) που παίζω τώρα είναι εκκεντρικοί.

Οι επερχόμενες ταινίες του Momoa περιλαμβάνουν τον ρόλο ενός κακού στο "Fast and Furious 10" και την επιστροφή ως Aquaman στο sequel της DC, "Aquaman and the Lost Kingdom".

Tags: