Το Blue Beetle είναι από τις ταινίες της DC που σώθηκαν μετά την ακύρωση της Batgirl

Ασφαλής η ταινία με τον Xolo Maridueña του Cobra Kai
10 Αυγούστου 2022 14:28
Το Blue Beetle είναι από τις ταινίες της DC που σώθηκαν μετά την ακύρωση της Batgirl

Η αναμπουμπούλα στην DC Films και τη Warner Bros. Pictures μετά την ακύρωση της ταινίας της Batgirl έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα οργάνωσης στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Για αυτό και ο νέος CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav ζήτησε την αναδιοργάνωση της DC Films και ανακοίνωσε δεκαετές πλάνο στα πρότυπα του MCU της Marvel Studios. 

Το νεότερο ρεπορτάζ του THR για το DCEU αναφέρει πως το Blue Beetle είναι μια από τις ταινίες που "σώθηκαν" στον απόηχο της κάθαρσης της Batgirl και θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Αύγουστο του 2023. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Xolo Maridueña του Cobra Kai ως ο πρώτος λατινικής καταγωγής ήρωας της DC. 

Ασφαλής επίσης θεωρείται η ταινία της "Black Canary" με πρωταγωνίστρια τη Jurnee Smollett. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι έχει επιβραδυνθεί η ανάπτυξη των ταινιών Supergirl με την Sasha Calle και της Superman ταινίας σε παραγωγή J.J. Abrams, καθώς και οι σειρές Green Lantern Corps και Static Shock. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Angel Manuel Soto (Charm City Kings) σε σενάριο του Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Στο cast του Blue Beetle περιλαμβάνονται επίσης οι: Susan Sarandon, Elpidia Carrillo, Harvey Guillén, Raoul Max Trujillo και George Lopez

Το Blue Beetle θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου του 2023, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και στο HBO Max -εκεί όπου αρχικά προοριζόταν μόνο να προβληθεί.