Ο Ezra Miller είχε γυρίσει έξτρα σκηνές για το The Flash παρά τις κατηγορίες εις βάρος του

Νέες πληροφορίες για τη δραστηριότητα του παραβατικού χολιγουντιανού αστέρα
10 Αυγούστου 2022 10:24
Ο Ezra Miller είχε γυρίσει έξτρα σκηνές για το The Flash παρά τις κατηγορίες εις βάρος του

Μόλις μερικά 24ωρα μετά την νεότερη παραβατική συμπεριφορά του Ezra Miller κυκλοφόρησε ένα νέο ρεπορτάζ που αποκαλύπτει πως τον χειρίστηκε η DC και η Warner Bros. εν μέσω όλων αυτών των κατηγοριών. 

Το The Hollywood Reporter φέρνει στο φως την είδηση ότι ο Miller συμμετείχε στα γυρίσματα περαιτέρω σκηνών εντός του καλοκαιριού για το πολυαναμενόμενο The Flash. Αν και δεν περιγράφεται πότε ακριβώς συνέβησαν αυτά τα γυρίσματα αφήνεται να εννοηθεί ότι η Warner Bros. δεν τον σταμάτησε να συμμετέχει παρά τους νομικούς μπελάδες που βρίσκεται εδώ και καιρό. 

Τελευταία είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως το The Flash θα είναι η τελευταία εμφάνιση του Miller στο ρόλο του Barry Allen, ενώ είχε ακουστεί πως στο τραπέζι βρισκόταν η επιλογή του να αντικατασταθεί με CGI

Πριν λίγες ημέρες ο 29χρονος αστέρας κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, αποτελώντας μια σειρά παράξενων συμβάντων που συνεχίζουν το σερί της αδικαιολόγητης και παραβατικής συμπεριφοράς τους. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash αναμένεται στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου του 2023