Το The Gray Man σκαρφάλωσε ψηλότερα στις πιο δημοφιλείς ταινίες στην ιστορία του Netflix

Αποκτά περισσότερο κοινό με τον καιρό η ταινία δράσης των αδερφών Russo
09 Αυγούστου 2022 23:27
Το The Gray Man σκαρφάλωσε ψηλότερα στις πιο δημοφιλείς ταινίες στην ιστορία του Netflix

Φαίνεται πως με τον καιρό το "The Gray Man" του Netflix αποκτά περισσότερο κοινό ή τουλάχιστον περισσότεροι συνδρομητές αρχίζουν να το παρακολουθούν. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Netflix, η blockbuster ταινία δράσης σε σκηνοθεσία Joe και Anthony Russo σκαρφαλώνει τη σκάλα των κορυφαίων ταινιών της υπηρεσίας βάσει ωρών παρακολούθησης. 

Συγκεκριμένα, το The Gray Man βρίσκεται πλέον στην 6η θέση των κορυφαίων ταινιών του Netflix βάσει προβολών στις πρώτες 28 μέρες από την πρεμιέρα τους -ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί το Netflix για να μετρήσει τη δημοφιλία και την επιτυχία των ταινιών του. Δεν κατάφερε όμως να ξεπεράσει το Extraction με τον Chris Hemsworth, το οποίο προέρχεται επίσης από την AGBO, εταιρία παραγωγής των αδερφών Russo. 

Αποτελεί επίσης μια εκ των ακριβότερων ταινιών στην ιστορία του Netflix με κόστος πάνω από $200 εκατομμύρια. Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσημα πως έρχεται το sequel με επιστροφή Ryan Gosling στο ρόλο του "Sierra Six" αλλά και μια spinoff ταινία σε σενάριο των Paul Wernick και Rhett Reese. 

Στην Νο.1 θέση παραμένει το "Red Notice" με τους Ryan Reynolds, Dwayne Johnson και Gal Gadot, ακολουθεί το "Don't Look Up" με τους Jennifer Lawrence και Leonardo DiCaprio, το "Bird Box" με την Sandra Bullock και το "The Adam Project" με τον Ryan Reynolds. 

Στο The Gray Man παίζουν οι Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas, Rege Jean-Page, Jessica Henwick (Matrix: Resurrections), Billy Bob Thornton (Fargo) και Alfre Woodard.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι κριτικοί είχαν μια χλιαρή αποδοχή (46%) προς το The Gray Man, ενώ το κοινό φαίνεται να το λάτρεψε με 91% σκορ μέχρι την ώρα γραφής του άρθρου, βάσει του γνωστού site βαθμολόγησης Rotten Tomatoes. 

Την άποψή μας για το The Gray Man, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ